Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

justi 19:05, 24 lis 2013

Witaj Danusiu, zaglądam do Ciebie i nadrabiam. Muszę napisać, że ogród cały czas był piękny, ale ta decyzja z przebudową słuszna bo teraz wydaje się, że dwie strony ogrody są spójniejsze. Głównie mam na myśli proste linie, obrzeża z kostki, lustra. Ale fajnie to wymyśliłaś i podziwiam, że masz odwagę na tak duże zmiany i oczywiście gratuluję pomysłu. Bardzo mi się to podoba!
leon60 19:30, 24 lis 2013

I ja ''Magnolię'' przeczytałam Zimozielony i Holenderski cudny !
Kotka szkoda... trzymam kciuki by wyzdrowiał
Robaczek 19:33, 24 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
(...).
Reklamy lecą nachalne, "lokowanie produktu" to się nazywa.(...)

Nachalnie to mało powiedziane..tak agresywnego lokowania produktu nie widziałam w żadnym programie. A wciskania ludziom na siłę środków do zwalczania szczurów czy kitu o wyższości sztucznej trawy nad prawdziwą to nawet u Marthy Stewart nie ma

Ale Ana ma rację, jak niewiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze
Marysia 19:46, 24 lis 2013

Dziękuję Danusiu za odwiedziny mojego profilu. Prawie codziennie od 2 lat odwiedzam Twój ogród i sądzę, że jest on największym wzorem i inspiracją dla początkującym ogrodników. Cieszę się, że w końcu mam możliwość napisania moich wrażeń dotyczących strony oraz Twojego ogrodu. Serdecznie pozdrawiam
aga_szsz 19:53, 24 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Etam, to mnie nie interesuje, wolę swoją robotę, a w O. mam i tak za dużo zmartwień, jeszcze mi kolejne potrzebne.
Mam swoje marzenia jeszcze, ale są one daleko od tv, raczej wolę zaszyć się w głuszy i być samowystarczalną.

Mieć rodzinę przy boku, uprawiać warzywa, kwiaty i żyć pełnym życiem. Jak mnie będą odwiedzać pasjonaci mi życzliwi - będę szczęśliwa.

No to życzę Ci Danusiu spełnienia tzch marzeń, ale jeszcze nie tak szbko.... bo co my tu poczniemy bez Ciebie, jak zaszyjesz się w tej głuszy...

O życzliwych pasjonatów też nie musisz się martwić, codziennie odwiedza Cię ich wielu, fakt, że wirtualnie, ale pamiętają o Tobie!

Madzenka 19:56, 24 lis 2013

Robaczek napisał(a)

Nachalnie to mało powiedziane..tak agresywnego logowania produktu nie widziałam w żadnym programie. A wciskania ludziom na siłę produktów do zwalczania szczurów czy kitu o wyższości sztucznej trawy nad prawdziwą to nawet u Marthy Stewart nie ma

Ale Ana ma rację, jak niewiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze

A skąd mają wziąć środki na realizację programu jeśli nie z reklam? Chyba ze będziemy płacić abonamet telewizyjny x 100?. I tak będziemy oglądać za te środki programy typu doku soap.... Np kartki z wakacji....
A mi się marzy taki "How to be a gardener" po polsku... I niech sobie lokuje Azofoska swoje produkty do woli.... Byleby dala pieniądze na realizację takiego programu.

I niech sobie będą takie programy jak "Odlotowy ogród w TTV . Dla mnie nigdy dość programów o metamorfozach ogrodowych... przecież przymusu oglądania nie ma.
Robaczek 20:06, 24 lis 2013

Marzenko,
Mi tez się marzy "How to be a Gardener" po polsku, albo choć zbliżony poziomem program.
Biorąc pod uwagę, ze większość z nich trwa ok. 40 min i jest przerywana min. 3-4 blokami reklam, nie muszą stosować agresywnej reklamy w trakcie programu.
Nie bądźmy naiwni, koncerny telewizyjne zarabiają krocie na takich programach. Zwłaszcza jesli jest nadawany wieczorem, jak wspomniany program BBC. Przy potencjalnie bardzo wysokiej oglądalności mógłby na siebie swobodnie zarobić.
Poza tym czy teraz telewizję masz za darmo? Za każdą platformę czy kablówkę płacimy krocie, więc w dalszym ciągu nie rozumiem, dlaczego moze być 8 kanałów sportowych, 5 zoologicznych, kilkanaście serialowych, a praktycznie żadnego, który nadaje programy o tematyce ogrodniczej.

Danusiu, sorry, że się rozgadałam u Ciebie.
ana_art 20:12, 24 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)

A skąd mają wziąć środki na realizację programu jeśli nie z reklam? Chyba ze będziemy płacić abonamet telewizyjny x 100?. I tak będziemy oglądać za te środki programy typu doku soap.... Np kartki z wakacji....
A mi się marzy taki "How to be a gardener" po polsku... I niech sobie lokuje Azofoska swoje produkty do woli.... Byleby dala pieniądze na realizację takiego programu.

I niech sobie będą takie programy jak "Odlotowy ogród w TTV . Dla mnie nigdy dość programów o metamorfozach ogrodowych... przecież przymusu oglądania nie ma.
mi tam też nie przeszkadza, byleby było coś fajnego
elzbieta_g 20:40, 24 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Ja bym bardzo chciała "przewalić" do góry nogami wszystkie ogródki, jakie tylko chcecie haha

jakby co to ja pierwsza piszę się na ,,odszczał''... przewalania
Sebek 20:47, 24 lis 2013

Widze, ze na spotkaniu byla sama śmietanka wśród projektantów, nawet Sławek jechal tak daleko