DamianS
09:27, 06 maj 2012
Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum, mimo tego że czytam je i czerpie wiedzę od dłuższego czasu. Jestem młodym amatorem ogrodnikiem, od niedawna pracującym, zajmujący się samotnie ogrodem. Niedługo wrzucę kilka fotek jak co wygląda i prosiłbym o pewne porady co gdzie i jak rozmieścić. Ogród ma cześć rekreacyjną, część na warzywa, oraz przestrzeń z drzewami oraz na drzewa.
Ogrodem zajmuje się od 2 lat, był on zarośnięty, zaniedbany. Po usunięciu kilku drzew wraz z korzeniami chciałbym go w miare sensownie zagospodarować. W kolejnych wątkach będę wychodził z zapytaniem co i gdzie posadzić. Im więcej propozycji tym więcej opcji dla mnie
. Uprzejmie proszę o przyjęcie świeżaka i serdecznie dziękuje za wszystkie posty i porady dla mnie o które niedługo będę się upominał. Pozdrawiam. Damian.
Ogrodem zajmuje się od 2 lat, był on zarośnięty, zaniedbany. Po usunięciu kilku drzew wraz z korzeniami chciałbym go w miare sensownie zagospodarować. W kolejnych wątkach będę wychodził z zapytaniem co i gdzie posadzić. Im więcej propozycji tym więcej opcji dla mnie