Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 20:25, 03 gru 2013

....tyle tu gości a mnie nie ma...
...czasu mam mało ostatnio i tylko czasami forum podczytuję...spadły na mnie nowe obowiązki w pracy i sprawy zdrowotne...w temacie ogrodowym trochę spraw załatwiamy z M : mamy już zamówionego stolarza na marzec i prawie wybraną cegłę klinkierową - prawie, bo eMowi podoba się inna a mnie inna...ale do konsensusu dojdziemy...pan od murowania też zamówiony, jeszcze elektryk został...już nie mogę wiosny się doczekać a tu jeszcze porządnej zimy nie było... budowa tej altany to będzie dla nas duże wyzwanie - planujemy kominek i piec chlebowo-pizzowy...no i zielony dach...
...do świąt się powoli przygotowuję ale to bardzo powoli... wianek powstaje na razie w mojej głowie, może w weekend pomysły zrealizuję...
...a 16 mam bardzo ważną rozmowę w pracy - trzymajcie kciuki bo mam stresa...oj....
baraga1904 20:25, 03 gru 2013

Magda70 napisał(a)
Buziaki

...buziaki szczęsciaro...
baraga1904 20:27, 03 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Buziaki Aguś ... Zimowe

...ja również przesyłam... zimowe niestety - właśnie po jodze postanowiłam trochę na pobliskiej myjni autko przemyc...oj....zmarzły mi łapki....
baraga1904 20:28, 03 gru 2013

makkasia napisał(a)
Aguś pozdrawiam Cię ciepło
babeczki, ślinka leci mniam

...pozdrawiam również...oj...ostatnio przesadzam z tym pieczeniem...nie wyjdzie mi to bioderkowo na dobre...ale ja tak kocham brownies
baraga1904 20:29, 03 gru 2013

kwiatholandii napisał(a)
Fajnie to wejscie wyszlo taki cieply klimacik pozdrawiam

...jeszcze się tworzy Moniko... będzie lustro wiosną..
...pozdrawiam...
baraga1904 20:29, 03 gru 2013

WilczaGora napisał(a)
wejście wspaniałe!

...dziękować...
baraga1904 20:30, 03 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Wejście zachwycające, takie schludne i przytulne

...dziekuję Irenko... projekt Danusi....
baraga1904 20:33, 03 gru 2013

Agania napisał(a)
Witaj Agnieszko, wpadam z rewizytą, miło mi było pospacerować po Twoim ogrodzie, lubię oglądać ogrody, które powstają tak prawie od samego początku widać, że konsekwentnie realizujesz swoje plany ogrodowe i umilasz nam oglądanie Twojego ogrodu pięknymi zdjęciami

Twój piesek jest uroczy, też jestem psiara

tulipanowiec - to piękny okaz i umberka również

od razu zauważyłam u Ciebie piękne kute kwietniki parapetowe i kompozycje w nich są śliczne

wejście do ogrodu, obwódki i chodniczki z kostki granitowej, to coś czego u mnie jeszcze brakuje, gratuluję Wam, fajnie wszystko wygląda, ogród stylowy i urządzony ze smakiem, pozdrawiam cieplutko

...dziękuję Agatko za tyle pochwał...jeszcze długa droga przed nami ale pobyt na Ogrodowisku powoduje u nas jeszcze więcej ochoty do pracy i stworzenia swojego ogrodu... pozdrawiam serdecznie...
baraga1904 20:37, 03 gru 2013

Enya73 napisał(a)
W realu jest jeszcze piękniej. Z jaką precyzją ta kostka położona i jak ładnie, estetycznie wyglądają murki Agnieszka dba o każdy szczegół. Ta wiosna, która nadejdzie przyniesie nowe piękne pomysły

Pozdrawiam serdecznie Agnieszko A kiedy my się spotkamy? Chyba damy radę jeszcze przed świętami?
Wysłałam Ci emalię

Buziaki

...odebrałam emalię... widział u Ciebie, czytałam...zdolniacha z Ciebie... będę rekomendować jak najbardziej... spotkać możemy jak najbardziej tylko niech mój górnik skończy imprezowanie barbórkowe ...my nauczyciele tak nie imprezujemy...buuuu
...pozdrawiam, buziam....
baraga1904 20:39, 03 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aguś ty myśl o bialce. Przecież ty możesz obrócić w tę i z powrotem w jeden dzień!! nikt vi nie każe jeździć

...myślę Marzenko....i serduch mówi "jedź" a rozum zupełnie przeciwnie....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies