4 lata na ogrodowisku .. i tylko 490 stron.. muszę brać przykład I gratki starej weterance
Piękne Ci to wyszło...Super !!! I Gem nie będzie Ci już zieleniał bo wszystkie tyle samo światła dostaną ...tylko dla mnie troszkę za gęsto... Będziesz mieć robotę wkrótce...jak serby urosną... A co przed serbami...bo zapomnałam...... Buziaki...
Wierz mi Irenko... ...nie tylko ten cis ją wkurza Żartuję sobie.... ale ubawił mnie ten wpis
Spóźnione gratulacje dla 4 latki Przykro, że ptaki rozbijają się o lustra Z drugiej strony nie ma co się dziwić my ulegamy złudzeniu a one tym bardziej macham
Wpadam z gratulacjami, 4 lata to jednak już "coś" dziękuję za te cztery lata i pozdrawiam
Zamaskuj bluszczem z boków, potem bluszcz będzie zwisał, u mnie dzięki temu ptaki wyhamowują i nie mam takich przypadków, nie mają się jak rozpędzić. U Ciebie większa przestrzeń, Były lustra w projekcie? bo już nie pamiętak co wymyśałam
W ten smutny szary, deszczowy dzien na poprawę humoru kurier dostarczył mi róże
Ach jak pieknie! te lustra to super pomysł pozdrawiam!
Aguś kochana,jutro zadzwonię,bo dziś troszkę długo zabalowałam...niedawno wróciłam Buziaki