Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 13:11, 19 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

...no to rzeczywiście cięzko skoro tak obserwujesz w branży....może wiosną coś lepiej będzie? szukaj i nie poddawaj się a napewno sie uda... ja życzę Ci powodzenia bo wiem jak praca jest ważna....
No właśnie Musi się udać
dorkow0 15:36, 19 lut 2013

Witaj Kondzio, owocnych poszukiwań i wierzę w Ciebie, na pewno dasz radę...
A kompozycje cudowne, bardzo eleganckie...
Kondzio 16:02, 19 lut 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kondzio, owocnych poszukiwań i wierzę w Ciebie, na pewno dasz radę...
A kompozycje cudowne, bardzo eleganckie...
Dziękuje bardzo
wiunia 12:01, 20 lut 2013

Pozdrawiam Konradzie! Witaj w klubie poszukiwaczy......pracy Mam wielka nadzieje, ze nam się uda! Nie wyobrażam sobie na dłuższą metę tak wegetować w domu. Ale uszy do góry, damy radę!
Kondzio 12:26, 20 lut 2013

wiunia napisał(a)
Pozdrawiam Konradzie! Witaj w klubie poszukiwaczy......pracy Mam wielka nadzieje, ze nam się uda! Nie wyobrażam sobie na dłuższą metę tak wegetować w domu. Ale uszy do góry, damy radę!
Musimy ja lubię być w domy chociaż nie muszę płacić za sprzątanie a z drugiej strony będę miał czas na ogród ale chciałbym mieć swoje pieniądze Tak źle i tak nie dobrze
motylla 12:42, 20 lut 2013

Cześć Kondziu, zaglądam i do Ciebie Krzesła bosko wyszły - sama malowałam i tapicerowałam swoje - łatwa sprawa a satysfakcja uzyskania z wczesnego gierka w moim przypadku fajnych nowych meblków - wielka. Bukiety cud! Trzymam kciuki za pracę.
Kondzio 12:47, 20 lut 2013

motylla napisał(a)
Cześć Kondziu, zaglądam i do Ciebie Krzesła bosko wyszły - sama malowałam i tapicerowałam swoje - łatwa sprawa a satysfakcja uzyskania z wczesnego gierka w moim przypadku fajnych nowych meblków - wielka. Bukiety cud! Trzymam kciuki za pracę.
Frajda super musiałem zmienić tapicerkę bo koty czasem pazury oszczą a z pracą na razie szukam to co chciałbym robić to znaczy coś w ogrodzie lub szkółkach ale na to jest jeszcze czas bo chciałbym się uczyć jak nie znajdę to wezmę co będzie
15:14, 20 lut 2013
Dziękuję za odwiedzanie mojego ogrodu
Na Twój muszę jeszcze poświęcić trochę czasu... ma przyjemny klimat i... zwierzęta! Czy pies to buldożek? Oprócz kotki, która odeszła jeszcze jakieś? Mój przyjaciel przygarnął buldożka ze schroniska, a ja mam kota - gadułę, chorego na raka, ale po operacji czuje się dobrze, dajemy radę.
Czy dobrze domyślam się, że szukasz pracy? Jakiej, jaki masz zawód, nie mogę się doczytać, a im więcej ludzi wie, tym lepiej - tak najlepiej ją znaleźć.
Kondzio 16:52, 20 lut 2013

Iwa napisał(a)
Dziękuję za odwiedzanie mojego ogrodu
Na Twój muszę jeszcze poświęcić trochę czasu... ma przyjemny klimat i... zwierzęta! Czy pies to buldożek? Oprócz kotki, która odeszła jeszcze jakieś? Mój przyjaciel przygarnął buldożka ze schroniska, a ja mam kota - gadułę, chorego na raka, ale po operacji czuje się dobrze, dajemy radę.
Czy dobrze domyślam się, że szukasz pracy? Jakiej, jaki masz zawód, nie mogę się doczytać, a im więcej ludzi wie, tym lepiej - tak najlepiej ją znaleźć.
Ja miałem hodowle kotów ale mam już koty wysterylizowane i wykastrowane straciłem ostatnim czasie trzy koty niestety Tak sunia jest buldożkiem wabi się Alfa. Ja z zawodu jestem tkaczem ręcznym ale pracowałem w kilku zawodach od Mc donald's, knajpie jako zmywający ale to jak się uczyłem a po niej w biurze w sklepie dla zwierząt plus recepcja A jeszcze zapomniałem pracowałem w banku jako liczarz
Pszczelarnia 17:02, 20 lut 2013

Kondzio, Ty jesteś TKACZEM ręcznym??? Chylę czoła. I pozdrawiam.