Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:29, 05 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Kondzio trzmieliny na nóżkach przepięknie wyglądają !!! mi wymarzły a u Ciebie ślliczne!!
stożki daj tam gdzie Danusia doradza. Pomysł z trawami proponowany przez Szefową świetny !!! Rozjaśni rabaty.
Tak jak na zdjeciu drugim a zurawkami gdzie czy zostawic kopytniki
Madzenka 23:38, 05 sie 2012

Mi się kopytniki podobają, chociaż trochę koloru żurawki by dodały. Najpierw wkop stożki, zrób fotki i będziemy doradzać czy zmienić kopytniki na żurawki.
Gardenarium 08:34, 06 sie 2012

Kondzio napisał(a)
tutaj daje zdjecia gdzie by ewentualnie stały stozki

Mnie się tutaj podobają tylko nie tak na samym brzegu, troszeczkę dalej z 15 cm, wtedy można czymś podsadzić na brzegu. Np. żurawkami, ale jednym kolorem nie mieszać.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:37, 06 sie 2012

Kondzio napisał(a)

Danusiu prosiłbym cie o pomoc bedziemy robic grila z wedzarnią chcielibysmy go postawic na tarasie z pergola czy moze byc taki Na tarasie w prawym rogu koło huśtawki

Nie wiem, ale mam przeczucie, że wędzarka z grillem nie powinna stać aż tak blisko, czy ona nie zasłoni widoku na ogród, chyba że będzie w tej samej linii z huśtawką, a huśtawkę przesuniesz nieco w lewo i całe umeblowanie też.

Te małe dwie doniczki brązowe przestaw w okolice kolumny z pnączem i dużą donicą.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 08:47, 06 sie 2012

Gardenarium napisał(a)

Danusiu prosiłbym cie o pomoc bedziemy robic grila z wedzarnią chcielibysmy go postawic na tarasie z pergola czy moze byc taki Na tarasie w prawym rogu koło huśtawki

Nie wiem, ale mam przeczucie, że wędzarka z grillem nie powinna stać aż tak blisko, czy ona nie zasłoni widoku na ogród, chyba że będzie w tej samej linii z huśtawką, a huśtawkę przesuniesz nieco w lewo i całe umeblowanie też.

Te małe dwie doniczki brązowe przestaw w okolice kolumny z pnączem i dużą donicą.
Moze i masz racje nie chciałem zasłaniac strumienia we wtorek bedą robić grila
popcorn 08:49, 06 sie 2012

Witaj Kondzio,
ale łądnie u Ciebie! I zmiany się szykują! I jakie ładne nowe stożki!
pozdrawiam
Kondzio 08:51, 06 sie 2012

popcarol napisał(a)
Witaj Kondzio,
ale łądnie u Ciebie! I zmiany się szykują! I jakie ładne nowe stożki!
pozdrawiam
Dzieki oj szykuja szykuja
Evchen 11:55, 06 sie 2012

Kondzio, jesteś maruda Ogród masz ładny. Ok, zmiany są potrzebne, bo prawdziwy ogrodnik tak ma. że ciągle coś przesadza Podobają mi się trzmieliny na przodzie domu.. i wiesz dlaczego?.. chyba dlatego, ze tak równiutko w KILKA sztuk w jednym miejscu stoją Jak żołnierze..
Zanim trafiłam na Ogrodowisko, też sadziłam po 1 sztuce . Teraz raczej nie kupuję pojedyńczych egzemplarzy, no chyba, że się skuszę na jakieś bonsai
Kondzio 13:15, 06 sie 2012

Maruda byłem jak się tu zalogowalem teraz się wziąłem za robotę
Jesteś już nie na biezaco
Evchen 13:32, 06 sie 2012

Kondzio napisał(a)
Maruda byłem jak się tu zalogowalem teraz się wziąłem za robotę
Jesteś już nie nabiezaco

No to w takim razie się poprawiam Kondzio - byłeś marudą!
Reszta pozostaje w mocy
U Kapiasów będziesz?