Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 20:49, 07 maj 2013

asc napisał(a)
Przyleciałam buziola zostawić
Dziękuje hi hi hi
Kondzio 20:50, 07 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Pomysł na rzygacz bardzo mi się podoba, aleź będzie stylowo przy warzywniczku.
Buziole
hi hi hi
Kondzio 20:55, 07 maj 2013

monteverde napisał(a)
Kondziu już zaległości obejrzałam, pomysł ze zlewem oki, tylko misa taka półokrągła, fajnie będzie, a jakie warzywa planujesz wsiać? mnie też dzisiaj wszystko boli, no ale czego my nie zrobimy dla roślinek pozdrawiam niedługo wpadnę znowu
będzie pół okrągła dzisiaj sadziłem bukszpany 250 szt posadzone jeszcze 150 zostało przekopany warzywnik i większość zasiane i posadzone będą ogórki pietruszka marchew pomidory seler kukurydza sałata groszek cebulę i tak dalej będzie dużo tego hi hi hi
Kondzio 20:56, 07 maj 2013

Gardenarium napisał(a)
Są takie żeliwne z misą, poszukaj na starociach.
Znalazłem taki jasny z gipsu chyba hi hi hi
Michael 20:59, 07 maj 2013

Witaj.
Też bym sobie zrobił warzywnik ale z braku miejsca niestety go nie mam ale Twój zapowiada sie super trzymam kciuki za "zdrową żywność"
ruda 21:09, 07 maj 2013

Kondzio , ekologiczna żywnośc jest na topie Podziwiam, że Tobie jako przestawicielowi gatunku męskiego chce się czynić takie życie. Chylę czoła! Swój warzywnik to dobra rzecz, też mam ale w nim działa moja mama z ciotką Ja się tam nie znam...
Kondzio 21:27, 07 maj 2013

Michael napisał(a)
Witaj.
Też bym sobie zrobił warzywnik ale z braku miejsca niestety go nie mam ale Twój zapowiada sie super trzymam kciuki za "zdrową żywność"
Warzywnik można zrobić w każdym miejscu jak się chce znam osoby które mają na balkonach i nawet na takich oknach balkonowych które mają taką kratkę ochraniającym wypadnięciem staram się ale myślę że widać będzie dopiero jak wszystko wyjdzie
Kondzio 21:31, 07 maj 2013

ruda napisał(a)
Kondzio , ekologiczna żywnośc jest na topie Podziwiam, że Tobie jako przestawicielowi gatunku męskiego chce się czynić takie życie. Chylę czoła! Swój warzywnik to dobra rzecz, też mam ale w nim działa moja mama z ciotką Ja się tam nie znam...
uwielbiam ogród i jeść nie opryskane warzywa i swoje dla czego gatunku męskiego przecież znam dużo facetów ogrodników hi hi hi
anula_wn 21:57, 07 maj 2013

no no ! dawno nie zaglądałam a tu piękny warzywnik powstaje ! i miejsce na zlew....brawo, brawo !
podoba mi się !
anula_wn 21:58, 07 maj 2013

no no ! dawno nie zaglądałam a tu piękny warzywnik powstaje ! i miejsce na zlew....brawo, brawo !
podoba mi się !