Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 21:16, 30 cze 2013

Urszulla napisał(a)

Kondziu wspaniałe połączenie kolorystyczne bylin,
czy możesz dla mnie mieć kawałek tej żółtej hosty u Alinki
pewnie
Urszulla 21:17, 30 cze 2013

A z okazji 500 składam wielkie gratulacje
zwłaszcza dla Twoich ostatnich przemian ogrodowych,
jesteś wielki

JulkAd 21:20, 30 cze 2013

Musiałam wrócić do Twoich ostatnich zdjęć, podziwiam non stop Twój zapał, pracowitość i oczywiście Twój ogród...daj fotki z góry, albo z większej perspektywy, masz taką możliwość?...
...widziałam u Ciebie łubin (chyba się nie pomyliłam) w niebieskim kolorze (no może ciut fiolet, pewno od światła zależy)...napisz mi czy go siałeś czy dzieliłeś? szukam w niebieskościach, a sama mam żółty i wiem, że nie zawsze nasiona powtarzają cechy rośliny macierzystej...
Kondzio 21:20, 30 cze 2013

Urszulla napisał(a)
A z okazji 500 składam wielkie gratulacje
zwłaszcza dla Twoich ostatnich przemian ogrodowych,
jesteś wielki

Dzięki ale to tylko dzięki wam hi hi hi
Kondzio 21:25, 30 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Musiałam wrócić do Twoich ostatnich zdjęć, podziwiam non stop Twój zapał, pracowitość i oczywiście Twój ogród...daj fotki z góry, albo z większej perspektywy, masz taką możliwość?...
...widziałam u Ciebie łubin (chyba się nie pomyliłam) w niebieskim kolorze (no może ciut fiolet, pewno od światła zależy)...napisz mi czy go siałeś czy dzieliłeś? szukam w niebieskościach, a sama mam żółty i wiem, że nie zawsze nasiona powtarzają cechy rośliny macierzystej...
Dzięki mam możliwość dać zdjęcia ale tyko części ogrodu bo mam długą działkę hi hi hi łubin mam owszem ale nie dawałem jego fotek teraz bo mam je w trzeciej części ogrodu hi hi hi w której jeszcze nie ogarnąłem hi hi hi
JulkAd 21:36, 30 cze 2013

A trawę czym nawozisz?, że tak soczysta?, czy to po ulewach takiej zieleni nabrała czy po nawozie?
Kondzio 21:37, 30 cze 2013

JulkAd napisał(a)
A trawę czym nawozisz?, że tak soczysta?, czy to po ulewach takiej zieleni nabrała czy po nawozie?
nawożę flawitolem
alinak 22:34, 30 cze 2013

Konrad ale dałeś po oczach .powiem za Anią kopniak ci sie naleźy za te twoje zamiary .
Wpadam pojutrze po południu .
Kondzio 22:38, 30 cze 2013

alinak napisał(a)
Konrad ale dałeś po oczach .powiem za Anią kopniak ci sie naleźy za te twoje zamiary .
Wpadam pojutrze po południu .
ok super hi hi hi
ka1sia 22:38, 30 cze 2013

Konrad, jest naprawdę super napracowaleś się, ale było warto! ogród pięknie się prezentuje, brawo!