Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 16:12, 09 sie 2013

Michalina napisał(a)

no to jedno zajęcie-podlewanie- odpadło
oby bo trochę pokropiło i przestało ale burza idzie
Kondzio 16:14, 09 sie 2013

anna_g napisał(a)
No proszę - tutaj resocjalizacja odchodzi. Brawo Konrad, ucz młodego... To trudny wiek - 17 lat - dla młodego też trudny, bo czasem niełatwo się jest nastolatkom odnaleźć... Może mu przekażesz zamiłowanie do ziemi, nigdy nic nie wiadomo
Pozdrawiam i macham
oby chłopak dobry tylko towarzystwo nie koniecznie ale to większości tak jest
Milka 17:27, 09 sie 2013

A więc pomoc jest...no to chyba lepiej
Gardenarium 18:24, 09 sie 2013

Ziemie uczy pokory, spróbuj go wciągnąć w zamiłowanie do tyrania w ogrodzie, pokaz mu jakieś ciekawostki, kup roślinę owadożerną, niech łapie muchy czy komary, zaciekawi go może cosik i zostanie ogrodnikiem?

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 19:20, 09 sie 2013

Gardenarium napisał(a)
Ziemie uczy pokory, spróbuj go wciągnąć w zamiłowanie do tyrania w ogrodzie, pokaz mu jakieś ciekawostki, kup roślinę owadożerną, niech łapie muchy czy komary, zaciekawi go może cosik i zostanie ogrodnikiem?
i tak staram się robić chce go wciągnąć bo jak nie będzie miał zawodu to chociaż to będzie umiał owszem to praca sezonowa ale zawsze jakieś zarobek będzie miał
Kondzio 19:24, 09 sie 2013

irena_milek napisał(a)
A więc pomoc jest...no to chyba lepiej
jest jest na razie wykopuje chwasty koło tuj ale się wyrobi najważniejsze że mu się chce a że zarobi to druga rzecz hi hi hi
kasiek 15:27, 10 sie 2013

Witam Rodaka
17 nascie powiadzasz - oj wiem co o tym, w tym wieku człowiek chce przebic głową mur i to nie jeden. Moja córka ma 11 lat i już zaczynaja się takie humory ze az się boję co to będzię jak jeszcze dwuga zacznie...
Ja też daję zarobił dziweczyną w ogrodzie - np zbieraja mi slimaki za kasę - za pełny 1 litowy słoić 10 zł.
renatamama3 09:53, 11 sie 2013

Kondziu ,jak tam po deszczyku? Masz pomocnika fajnie,niech się młody resocjalizuje ,mam chrześniaka 19 lat ,też 3-4 lata temu były z nim problemy, mój tato ,jego dziadek wciągnął go troszkę w majsterkowanie np.wyremontowali jego pokój razem,teraz ma dziewczynę jest już ok.
Kondzio 18:03, 11 sie 2013

kasiek napisał(a)
Witam Rodaka
17 nascie powiadzasz - oj wiem co o tym, w tym wieku człowiek chce przebic głową mur i to nie jeden. Moja córka ma 11 lat i już zaczynaja się takie humory ze az się boję co to będzię jak jeszcze dwuga zacznie...
Ja też daję zarobił dziweczyną w ogrodzie - np zbieraja mi slimaki za kasę - za pełny 1 litowy słoić 10 zł.
Staram się jak mogę mam nadzieję że jakoś się wyżyję w ogrodzie i będzie mniej szaleć
Kondzio 18:07, 11 sie 2013

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,jak tam po deszczyku? Masz pomocnika fajnie,niech się młody resocjalizuje ,mam chrześniaka 19 lat ,też 3-4 lata temu były z nim problemy, mój tato ,jego dziadek wciągnął go troszkę w majsterkowanie np.wyremontowali jego pokój razem,teraz ma dziewczynę jest już ok.
Spoko można w końcu oddychać w ten wikend dałem sobie trochę luzu od ogrodu Zobaczymy do kąd go takie zachowanie zaprowadzi