Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 21:40, 27 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Miłego tygodnia Wam życzę.
dziękuje oby żebym dał radę chodzić do pracy
makkasia 21:44, 27 paź 2013

Ty Konrad nic nie jest ważniejsze od Twojego zdrowia jak masz nawrót to nie wróży dobrze idź do medyka proszę
macham, ściskam , idź do lekarza !!!
Kondzio 21:47, 27 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Wpadnij do mnie to ozdrowiejesz na ten widok.
Danusiu jesteś wielka chciałem ci po dziękować że nam dajesz taki przykład że nie można nigdy mówić że skończyliśmy tylko że zawsze może być lepiej i że zawsze możemy zacząć zmieniać swoje ogrody czy jest młody czy stary tylko trzeba chcieć dobrze że grube rzeczy skończyłem wcześniej bo teraz bym tego nie zrobił coś mnie choroba strasznie długo trzyma wiesz że zawsze byłem twoim wielbicielem i ubóstwiam twoje rewelację hi hi hi hi
malgorzata_s... 21:48, 27 paź 2013

Kondziu a Ty u lekarza byłeś? Jeśli nie to jutro marsz. Bez wykrętów i wymówek. Ty wiesz jak możesz sobie zaszkodzić jak to nie jest zdiagnozowane zapalenie albo grypa. Pielęgniarka Ci to mówi ! Tym bardziej że znów Ci gorzej.
Kondzio 22:00, 27 paź 2013

makkasia napisał(a)
Ty Konrad nic nie jest ważniejsze od Twojego zdrowia jak masz nawrót to nie wróży dobrze idź do medyka proszę
macham, ściskam , idź do lekarza !!!
nawrót raczej nie po prostu mi nie mija raz jest lepiej raz gorzej żeby iść do lekarz musiałbym wstać o piątej rano i stać przed przychodnia a ja na to jestem za słaby i bym się jeszcze bardziej załatwił a terminy są dwu tygodniowe więc leczę się sam ale takie jest życie
Kondzio 22:03, 27 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kondziu a Ty u lekarza byłeś? Jeśli nie to jutro marsz. Bez wykrętów i wymówek. Ty wiesz jak możesz sobie zaszkodzić jak to nie jest zdiagnozowane zapalenie albo grypa. Pielęgniarka Ci to mówi ! Tym bardziej że znów Ci gorzej.
Małgosiu nic na to nie poradzę mam dwu tygodniowe terminy do lekarza pierwszego kontakty a żeby się do niej dostać w ten sam dzień muszę czekać w kolejce od piątej rano bo tyle chętnych a ja na to nie mam siły bo bym się bardziej załatwił mam nadzieję że mi minie
malgorzata_s... 22:05, 27 paź 2013

Kondziu samoleczenie jest niebezpieczne jak trwa dłużej niż trzy cztery dni. Po osiemnastej pacjenci u nas zgłaszają się na pogotowie bez terminów. Może tak zrób
Kondzio 22:10, 27 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kondziu samoleczenie jest niebezpieczne jak trwa dłużej niż trzy cztery dni. Po osiemnastej pacjenci u nas zgłaszają się na pogotowie bez terminów. Może tak zrób
może masz rację zobaczę jutro jak co pojadę po pracy
monteverde 22:10, 27 paź 2013

Kondziu to zamów wizytę domową u swojego internisty
makkasia 22:16, 27 paź 2013

Kondzio napisał(a)
może masz rację zobaczę jutro jak co pojadę po pracy

Małgosia ma rację a Ty nie kombinuj tylko zgłoś się do lekarza przyrzeknij !