Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Lylly 12:15, 26 lis 2013

Wpadłam przywitać się Witaj! A teraz biorę się za dokładnie analizowanie Twojego ogród, w poszukiwaniu inspiracji
Kondzio 12:37, 26 lis 2013

Lylly napisał(a)
Wpadłam przywitać się Witaj! A teraz biorę się za dokładnie analizowanie Twojego ogród, w poszukiwaniu inspiracji
zapraszam hi hi hi Jeszcze trochę jest do zrobienia i mam w głowie co chcę zrobić ale nie zdążyłem w tym sezonie ale są następne hi hi hi hi
Kondzio 12:39, 26 lis 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Witaj Kondzio. Właśnie chciałam napisać, że już najwyższa pora na wizytówkę Twojego ogrodu, ale Ania ASC już o tym wspomniała. Myślę, że ułatwiłbyś możliwość oglądania Twoich pokoi. Pozdrawiam.
zrobię ale jeszcze nie mam pokończonych zmian jak będzie gotowy mój ogród to zrobię bo myślę że to jeszcze nie kolej na wizytówkę hi hi hi hi
Lylly 13:06, 26 lis 2013

Kondzio napisał(a)
zapraszam hi hi hi Jeszcze trochę jest do zrobienia i mam w głowie co chcę zrobić ale nie zdążyłem w tym sezonie ale są następne hi hi hi hi
Rób rób, będę zgapiać i u siebie wykorzystywać hihih
Kondzio 13:33, 26 lis 2013

Lylly napisał(a)
Rób rób, będę zgapiać i u siebie wykorzystywać hihih
pewnie już wybrałaś styl ogrodu i na pisałem ci coś nie coś u ciebie hi hi hi
Tamaryszek 14:55, 26 lis 2013

Witaj Kondzio! Przyszłam zobaczyć Twój strumyk - fajny jest ! Jeszcze nie widziałam takiego rozwiązania. I ta altana z ażurowym dachem mi się podoba, odbicie w sadzawce daje dodatkowy efekt.
Poza tym zobaczyłam, że masz trudną do zagospodarowania działkę - długą i wąską - ale poradziłeś sobie z tym doskonale, dzieląc przestrzeń.
Przeczytałam,że masz wielkie plany na nowy sezon, więc życzę powodzenia w realizacji planów !
Kondzio 17:06, 26 lis 2013

Tamaryszek napisał(a)
Witaj Kondzio! Przyszłam zobaczyć Twój strumyk - fajny jest ! Jeszcze nie widziałam takiego rozwiązania. I ta altana z ażurowym dachem mi się podoba, odbicie w sadzawce daje dodatkowy efekt.
Poza tym zobaczyłam, że masz trudną do zagospodarowania działkę - długą i wąską - ale poradziłeś sobie z tym doskonale, dzieląc przestrzeń.
Przeczytałam,że masz wielkie plany na nowy sezon, więc życzę powodzenia w realizacji planów !
Dziękuje właśnie dla tego zrobiłem takie rozwiązanie bo jeszcze nie widziałem takiego rozwiązania niestety trochę ma wad bo nie można zrobić takiego jak ty brzegu no ale daje rośliny w środku zobaczymy jak to się sprawdzi podział ogrodu był konieczny przy tego typu działki zmiany duże już nie bo rabaty zostają większe roboty zostały zrobione czyli strumień oczko warzywnik misa teraz tylko podział roślinność marzy mi się w sadzie łąka kwiatowa ale muszę to przemyśleć kiedyś kiedyś chciał bym piwniczkę tam zrobić i szklarnie ale nie wiem czy będą na to fundusze hi hi hi
kasiek 17:17, 26 lis 2013

Kondzio napisał(a)
odpisałem u ciebie hi hi hi

A ja Ci u siebie odpisałam, co potwierdziłam uśmiechem w nastepnym poście

Maruda? Ciekawe, na co tak narzekałeś?
Kondzio 18:01, 26 lis 2013

kasiek napisał(a)

A ja Ci u siebie odpisałam, co potwierdziłam uśmiechem w nastepnym poście

Maruda? Ciekawe, na co tak narzekałeś?
na to że mam ogród ble że sobie nie poradzę że zrównał bym mój ogród z ziemia i tak dalej pisać ale na szczęście duuuużo się zmieniło przede wszystkim Ja hi hi hi hi
paniprzyroda 18:15, 26 lis 2013

Przerzuciłam wiele stron do tyłu, to widziałam, to czytałam i co? żadnego wpisu? nadrabiam: szczęśliwy jest ten człowiek, który potrafi to powiedzieć o sobie...