Witaj Kondzio! Przyszłam zobaczyć Twój strumyk - fajny jest ! Jeszcze nie widziałam takiego rozwiązania. I ta altana z ażurowym dachem mi się podoba, odbicie w sadzawce daje dodatkowy efekt.
Poza tym zobaczyłam, że masz trudną do zagospodarowania działkę - długą i wąską - ale poradziłeś sobie z tym doskonale, dzieląc przestrzeń.
Przeczytałam,że masz wielkie plany na nowy sezon, więc życzę powodzenia w realizacji planów !
Dziękuje właśnie dla tego zrobiłem takie rozwiązanie bo jeszcze nie widziałem takiego rozwiązania niestety trochę ma wad bo nie można zrobić takiego jak ty brzegu no ale daje rośliny w środku zobaczymy jak to się sprawdzi podział ogrodu był konieczny przy tego typu działki zmiany duże już nie bo rabaty zostają większe roboty zostały zrobione czyli strumień oczko warzywnik misa teraz tylko podział roślinność marzy mi się w sadzie łąka kwiatowa ale muszę to przemyśleć kiedyś kiedyś chciał bym piwniczkę tam zrobić i szklarnie ale nie wiem czy będą na to fundusze hi hi hi
na to że mam ogród ble że sobie nie poradzę że zrównał bym mój ogród z ziemia i tak dalej pisać ale na szczęście duuuużo się zmieniło przede wszystkim Ja hi hi hi hi
Przerzuciłam wiele stron do tyłu, to widziałam, to czytałam i co? żadnego wpisu? nadrabiam: szczęśliwy jest ten człowiek, który potrafi to powiedzieć o sobie...