Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 13:20, 28 lis 2013

renatamama3 napisał(a)
Kondziu,macham,też już straciłam ,na ten rok zapał do ogrodu ,pochłaniają ,mnie tak jak Ciebie książki i inne przyjemności.pozdrawiam
hi hi hi
iwona0765 14:21, 28 lis 2013

Właśnie odwiedziłam Twój ogród ..no i jestem pod wrażeniem , przepiękny , szczególnie urzekły mnie trzmieliny na pniu - urocze .Na pewno jeszcze nie raz cichutko zagoszczę w Twoim ogrodzie , pozdrawiam .
Pszczelarnia 15:16, 28 lis 2013

Kondziu, jakie masz plany ogrodowe?
Kondzio 17:28, 28 lis 2013

iwona0765 napisał(a)
Właśnie odwiedziłam Twój ogród ..no i jestem pod wrażeniem , przepiękny , szczególnie urzekły mnie trzmieliny na pniu - urocze .Na pewno jeszcze nie raz cichutko zagoszczę w Twoim ogrodzie , pozdrawiam .
dziękuje
Kondzio 17:35, 28 lis 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Kondziu, jakie masz plany ogrodowe?
Już pisałem wcześniej właśnie za kopczykowałem róże zasłoniłem trawki wrzosy i wrzośce przysypałem torfem i kora ale mi jeszcze za brakło muszę dokupić hi hi hi uporządkować rośliny segregacja kolorystyczna przeobrazić mój ogród w romantyczny dokupić róż i bylin w danym kolorze sporo ale też sporo już zrobiłem i jestem dumny z siebie i ogród zaczyna to doceniać miałem zrobić łąkę ale jak mam przekopywać tyle terenu to mi się za bardzo nie chce ale kto wie hi hi hi
dajana 19:02, 28 lis 2013

Co ja czytam Kondzio przeobrazisz swój ogród w romantyczny?i tak masz śliczny ogród ale romantyczny styl to własnie mój przyszły ogród .Będę cię podglądała w nasadzeniach bo ja marny znawca roślin jestem póki co .Macham radośnie
Kondzio 19:06, 28 lis 2013

dajana napisał(a)
Co ja czytam Kondzio przeobrazisz swój ogród w romantyczny?i tak masz śliczny ogród ale romantyczny styl to własnie mój przyszły ogród .Będę cię podglądała w nasadzeniach bo ja marny znawca roślin jestem póki co .Macham radośnie
hi hi hi widziałem
Mala_Mi 18:30, 29 lis 2013

Kondzio napisał(a)
Aneczek ja nie umim Ja jestem lewy do takich rzeczy hi hi hi hi

Załóż katalog, gdzie będziesz wrzucał najfajniejsze zdjecia, podziel na pory roku.. Zostaw te najfajniejsze.....
Z wątkiem daliśmy radę, to i z wizytówka poradzimy sobie Ale fotki musisz poszukać sam
19:00, 29 lis 2013
Podczas posiłków, patrzę przez okno tarasowe na najładniejszy kawałek mojego ogrodu i karmię się dodatkowo jego widokiem, Masz też wspaniały widok na ogród z tarasu (chyba) , cały rok super tło do domowego życia, takie ZEN prawie
Dobrze domyślam się, że nie ograniczasz się do ozdobnych i użytkową część ogrodu planujesz? Jeśli tak to popieram i już wiem, że przy Twojej inwencji, będzie i pięknie i smacznie i bogato
malgorzata_s... 20:47, 29 lis 2013

Macham i buziam