Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Mirka 11:52, 26 sty 2014

Kondzio napisał(a)
ja wole te i te ale nie chce dawać zdjeć jak wszyscy hi hi hi
Może zle napisałam lubię zimowa aurę ale już ciepełka chcę i czarnej drogi bo ja pracuję samochodem ot i cała prawda.I kolorek dla ciebie własnej produkcji hihi.
Kondzio 12:24, 26 sty 2014

Mirka napisał(a)
Może zle napisałam lubię zimowa aurę ale już ciepełka chcę i czarnej drogi bo ja pracuję samochodem ot i cała prawda.I kolorek dla ciebie własnej produkcji hihi.
hi hi hi fajnie masz ja uwielbiam jeździć samochodem i z chęcią bym mógł tak prowadzić a tniebieskie kwiatuszki sam bede chciał mieć u siebie jako dodatek do surfini
kasiek 13:51, 26 sty 2014

Hej no jak nie toniesz w śniegu? U mnie zrobiło się bajecznie , gorzej jak jutro będzie trzeba gnać do pracy w tym puchu
Kondzio 14:10, 26 sty 2014

kasiek napisał(a)
Hej no jak nie toniesz w śniegu? U mnie zrobiło się bajecznie , gorzej jak jutro będzie trzeba gnać do pracy w tym puchu
ja naszczescie jadę na dziesiąta autobusem wiec nie przejmuje sie hi hi hi
alinak 22:35, 27 sty 2014

ja nawet ODŚNIEŻAŁAM- wprawdzie miotłą , ale zawsze to coś ....Konrad - pytać nie jest żadnym wstydem ...powiem więcej ja to się jeszcze zawsze targuję i to ostro .a jak ktos zawyża cenę to nie przebieram w słowach ...jak prawdziwy krakus .
Kondzio 22:36, 27 sty 2014

alinak napisał(a)
ja nawet ODŚNIEŻAŁAM- wprawdzie miotłą , ale zawsze to coś ....Konrad - pytać nie jest żadnym wstydem ...powiem więcej ja to się jeszcze zawsze targuję i to ostro .a jak ktos zawyża cenę to nie przebieram w słowach ...jak prawdziwy krakus .
zadzwonie jutro wezmę z ciebie przykład
renatamama3 09:57, 29 sty 2014

Konrad dzwoniłeś? zasypało cię ? bo mnie prawie .pozdrawiam
anna_g 10:19, 29 sty 2014

Konrad wpadam z pozdrowionkiem Strasznie trudno być wszędzie na bieżąco (wszędzie gdzie by się chciało) - czytam tu u Ciebie na szybciorka o kurnikach, zapytaniach, poszukiwaniach i wstydzeniu się Ciekawam bardzo tych Twoich kurek Nie daj się - jak to mówią kto pyta nie błądzi a ostatecznie ten którego pytasz to taki sam człek jak i Ty Tak sobie to zawsze tłumaczę, bo tez miewam różne "opory" - a potem okazuje się że niepotrzebnie Powodzenia
Kondzio 12:31, 29 sty 2014

renatamama3 napisał(a)
Konrad dzwoniłeś? zasypało cię ? bo mnie prawie .pozdrawiam
nie nie dzwoniłem nie miałem czasu ale na pewno zadzwonię
Kondzio 12:31, 29 sty 2014

anna_g napisał(a)
Konrad wpadam z pozdrowionkiem Strasznie trudno być wszędzie na bieżąco (wszędzie gdzie by się chciało) - czytam tu u Ciebie na szybciorka o kurnikach, zapytaniach, poszukiwaniach i wstydzeniu się Ciekawam bardzo tych Twoich kurek Nie daj się - jak to mówią kto pyta nie błądzi a ostatecznie ten którego pytasz to taki sam człek jak i Ty Tak sobie to zawsze tłumaczę, bo tez miewam różne "opory" - a potem okazuje się że niepotrzebnie Powodzenia
zgadzam sie z tobą hi hi hi