Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

an_tre 20:50, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)

widzę, że twoje krokusiki wyskakują też jak u mnie z dąbrówki jej bordowe liście dają im fajne tło
macha też prawie wiosennie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kondzio 20:50, 10 mar 2014

monteverde napisał(a)
Musiałam się cofnąć do 920 strony, żeby Twoja wiosnę obejrzeć pięknie wszystko wygląda, ogród wyładniał piękny warzywnik tylko kurnika jeszcze brakuje ja przesadzałam teraz swoje liliowce i trochę mi się ułamało może puszczą następne kiełki pozdrawiam
dziekuje dziekuje puszcza puszcza nie mart sie brakuje kurnika ale musi poczekać jeszcze ale bedzie
Kondzio 20:51, 10 mar 2014

an_tre napisał(a)

widzę, że twoje krokusiki wyskakują też jak u mnie z dąbrówki jej bordowe liście dają im fajne tło
macha też prawie wiosennie
dziekuje dziekuje mi tez sie podoba połączenie Dąbrówka z krokusami
Madzenka 21:20, 10 mar 2014

Kondzio ogrod wygląda niesamowicie, wiosna cudowna w nim zawitała.
Jednak największe wrażenie robi metamorfoza Twojego ogrodu od momentu pojawienia sie na forum
Kondzio 21:25, 10 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kondzio ogrod wygląda niesamowicie, wiosna cudowna w nim zawitała.
Jednak największe wrażenie robi metamorfoza Twojego ogrodu od momentu pojawienia sie na forum
no zgadza sie duże zmiany duże
kasiek 21:40, 10 mar 2014

I u Ciebie w koncu krokusy, coś długo musielismy w Krakowie na nie czekac ale teraz jak cieszą
Ale masz bujnie, nawet o tej porze roku, dzieki temu forum ma sie niesamowitą motywacje do zmian i góre pomysłów. Pozdrawiam
Kondzio 21:43, 10 mar 2014

kasiek napisał(a)
I u Ciebie w koncu krokusy, coś długo musielismy w Krakowie na nie czekac ale teraz jak cieszą
Ale masz bujnie, nawet o tej porze roku, dzieki temu forum ma sie niesamowitą motywacje do zmian i góre pomysłów. Pozdrawiam
zgadzam sie jak najbardziej hi hi hi
renatamama3 22:28, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)
tak tez mozna tylko ja chce zrobić przemiennie zeby był dobry kompost

U mnie w kompoście wszystko , i chlebek i obierki i łupki z jaj i popiół z kominka i trawa ,więc równowaga jest ,i kompostownik zawalony po brzegi .pozdrawiam
makkasia 22:47, 10 mar 2014

Kondzio zaczyna się dziać !!! Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty warzywnik cały czas robi na mnie wrażenie i czekam na kurki
Kondzio 08:54, 11 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

U mnie w kompoście wszystko , i chlebek i obierki i łupki z jaj i popiół z kominka i trawa ,więc równowaga jest ,i kompostownik zawalony po brzegi .pozdrawiam
ja tez tak wyrzucam sąsiedzi sie dziwią dlaczego wyzucamy tylko mała siatkę gdzie jest tylko żwir z kuwet kotów hi hi hi nawet nie mamy kosz na śmieci segregacja totalna