Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 19:09, 11 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu ,i mi też dzisiaj ,średnio szło ,hi hi ,ale domek ogarnięty ,obiad ugotowany ,zakupy zrobione ,rodek wsadzony ,skarpa różankowo - bylinowo obsadzona no prawie ,bo wymyśliłam ,że jeszcze białe szałwie tam wsadzę i trzmieliny które muszę dopiero kupić i kumpela z siostrą do mnie wpadły i na ławeczce posiedziałam i Mój piękny ogród poczytałam ,wydanie specjalne ,właśnie o rabatkach bylinowych pozdrawiam
e tam nieźle zrbiłaś roboty nie ujmój sobie
AgnieszkaW 19:33, 11 mar 2014

Nooo, nieźle się napracowałeś Krokusiki śliczniutkie.
Kondzio 19:36, 11 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Nooo, nieźle się napracowałeś Krokusiki śliczniutkie.
.
Bogdzia 19:51, 11 mar 2014

U Was juz zielona trawa , u mnie jakieś paskudztwo zamiast trawy a ziemia jeszcze podmarznieta bo co noc przymrozki , nie nadaje sie do wertykulacji . Krokusiki cudne szczególnie ten okrągły bukiecik.Pozdrówka.
Kondzio 19:59, 11 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
U Was juz zielona trawa , u mnie jakieś paskudztwo zamiast trawy a ziemia jeszcze podmarznieta bo co noc przymrozki , nie nadaje sie do wertykulacji . Krokusiki cudne szczególnie ten okrągły bukiecik.Pozdrówka.
u nas tez przymrozki ale nie wielkie ziemie ma rozmarznieta bo działka jest na patelni bo nie mam wielkich roslin jeszcze więc ziemia sie ogrzewa
Mirka 20:09, 11 mar 2014

Kondzio napisał(a)
zdjęcia z wertykulacji

i kilka jeszcze krokusów hi hi hi

A ja wypatrzyłam u ciebie piec czy to gril oświeć mnie co to jestToś dziś nie leniłeś się Humorek dopisuje
Kondzio 20:11, 11 mar 2014

Miro to jest grilo wedzarnia lenic sie nie leniwilem
Mirka 20:17, 11 mar 2014

Tak też napisałam że się nie leniłeś bo ogrom pracy widać,Wędzisz tam mięsko jak z tego korzystasz sam zbudowałeś?
Kondzio 20:32, 11 mar 2014

Mirka napisał(a)
Tak też napisałam że się nie leniłeś bo ogrom pracy widać,Wędzisz tam mięsko jak z tego korzystasz sam zbudowałeś?
jeszcze nie wiedzę postawiliśmy go w tamtym roku wiec jeszcze nie mieliśmy okazji ja nawet mebli w ogrodzie nie używam bo cały czas pracuje w ogrodzie hi hi hi nie nie sam mieliśmy fachowca
Mirka 20:38, 11 mar 2014

Też będę chciała u siebie taką zrobić bo podobno mięsko mniam mniam wychodzi .A mebelki się rozeschną jak nie będziesz korzystał