Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Malgosik 20:36, 29 sie 2014

Hej

A materacyk jakiś będzie na leżankę?
To ile tych leżanek, 4?
iwonaal 21:22, 29 sie 2014

Trawki super. Palety mam odłożone już rok na mebelki, muszą nabrać mocy prawnej. Buziaki Halinko.
zawitka 09:45, 30 sie 2014

Agatko --dobrze że doszły z tymi cebulkami to nie martwcie się że one są małe pewnie pomyślałyście o mnie tak jak ja o sąsiadce że dała mi jakieś małe bo ja wcale nie chciałam ich ale ni jak mi było odmówić/ Głupia baba /Wsadziłam a one zaczęły mi rosnąć jak głupie sztywne liście pół metrowe patrzyłam co to będzie bo zapomniałam co dostałam nawet urwałam kawałek liścia czy to nie szczypior .Opowiedziałam jej jak rośnie --to czosnek mówi .,więc zostawiłam i czekałam .Te cebulki są małe .

Gosiu ---tak będzie materac .Wymyśliłam po 3 palety na wysokość w 2 ch rzedach .Pewnie dopiero na drugi rok staną na tarasie bo dopiero jedna strona pomalowana"d

Iwonka --czasami ta musi być z tą mocą nic na szybko

Pozdrwiam Was Serdecznie
grazyna_olsz... 09:57, 30 sie 2014

zawitka napisał(a)
Bogusiu---- mam parę innych zwykłych sosen i też tak prowadzę i wiesz że są fajne zagęszczają się tę swoją pilnuj niech rośnie i uszczykuj Powodzenia Daj fotkę --zobaczę A jak chcesz sadzonkę takiej to może jeszcze sąsiadka moja ma to Ci zdobędę i cyba y siebie widziałam gdzieś po drodze grzebania

Jola --dziki

Halinko tak nieśmiało się wpraszam gdybyś miała jedną dodatkową sadzonkę tej sosny rozczochranej to ja mam dla niej już upatrzone miejsce

Pozdrawiam
Kasya 11:50, 30 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Czy ta sosna jest z nasionka ,bo u mnie wzeszła jedna taka rozczochrana ,jutro zrobie fotkę,a ile ona ma lat.

Fajna ta sosenka
Czy "sosna uszczykiwana" to jakaś nowa odmiana ?
zawitka 13:25, 30 sie 2014

To są szyszki z mojej sosny Nie to nie nowa odmiana to sosna kalifornijska
zawitka 13:33, 30 sie 2014

grazyna_olszewska napisał(a)

Halinko tak nieśmiało się wpraszam gdybyś miała jedną dodatkową sadzonkę tej sosny rozczochranej to ja mam dla niej już upatrzone miejsce

Pozdrawiam
Jak znajdę to wsadzę do doniczki a jeszcze zapytam sąsiadkę ale jej sosenki są krótsze igły
zawitka 13:39, 30 sie 2014

OOOO pytanko kiedy się przesadza trytomę teraz czy na wiosnę lepiej ????
grazyna_olsz... 19:12, 30 sie 2014

Halinko dzięki za wszystkie informacje

A co do tej sosny to może jak to nie za duży kłopot to po prostu jak znajdziesz nasionka to mi je wyślij a ja juz sama posadzę
AgaAga 22:47, 30 sie 2014

Zawitko, pospacerowałam trochę po Twoim ogrodzie i zauważyła ę masz różę Chopin, napisz jak ona się sprawuje, czy mocno śmiecie i jak długo kwitnie
pozdrawiam