Ale masz laurek! A jak z zimowaniem różnych gatunków? Mnie pięknie rośnie od Ciebie (wkeiłam fotkę). Bardzo ładna i elegancjka ta biała rabatka. A co do hortki to... nie wypowiadam się bo ja przesadzam, dzielę w każdym miesiącu, i w zimie i w lecie i... jakoś nic mi nie pada (tyle że potem dobrze dbam)
Kasiu---no właśnie chciałabym wysłać ale szkoda by było żeby zmarnować poczekam trochę będzie chłodniej A ze zmianami w ogrodzie tak to jest sam człowiek nie widzi ale jak ktoś przyjedzie i powie to cieszy.U mnie jescze bajzelek bo muszę grupować rośliny ale przyjechała osoba kótra nie widziała ogrodu 2lata i tak się zachwyciła ogrodem /nieskromnie powiem /
Witam pięknie, przesadzać jest w miarę łatwo, natomiast pozyskać pożądany efekt bardzo trudno, jest taka niepisana tajemnica że część roślin można przesadzać w okresie od 15 do 30 sierpnia, drzewa wtedy odpoczywają, można je wtedy przesadzać bezpiecznie, niewielu to potrafi ponieważ postępowanie po przesadzeniu jest dość trudne.
nie żałuj z roślinami tak jest, robisz wszystko prawidłowo, a niektóre usychają i tyle.
Pozdrawiam serdecznie, buziole.
Podziwiam lipcowe sadzonki
Ja też sadziłam w lipcu i psinco wszystkie padły
Może coś nie tak robię ale nie poddaje sie i teraz w połowie sierpnia wsadziłam ponownie zobaczymy z jakim efektem. Powiedz prosze czy dajesz do ukorzeniacza