Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 09:24, 12 gru 2014

Koleżanki ----- miło mi bardzo że zaglądacie i dziękuję za miłe słowa to daje radość i ciepło .jedendzień był piękny szronik a dziś znowu szaro Pozdrawiam cieplutko
Napia 21:54, 12 gru 2014

zawitka napisał(a)
Zapraszam -- Wszystkich na pierniczki Nie wszystkie przystrojone bo dzieci tym się zajmować będą

Poczęstowałam się przy kawie bardzo smaczne
dajana 23:34, 12 gru 2014

Jakie apetyczne pierniczki ,mniam .Nawet nie wiesz jak bym pragnęła usiąśc do twego stołu ,napić się z tobą kawy i pogadać ,odpocząć w miłym towarzystwie .Teraz to ja już na nic czasu nie mam .Tęsknię za ogrodowiskiem lecz doby mi brakuje aby coś dla siebie capnąć mam u siebie mamę 84 lata po udarze, leżącą ,pampersy i takie tam sprawy, nie mogę jej zostawić samej nawet na godz.Powiem ci Halinko ze starośc mnie zaczyna przerażać, ale póki co cieszmy się chwilą.Ty upiekłaś pierniczki a ja ubrałam juz choinkę, miałam okazję bo mama długo spała a kiedy sie obudziła miała niespodziankę przed oczyma.Pozdrawiam cię serdecznie i wybacz że pisze tak rzadko .Nie płacz juz proszę! łap kazdą chwilę radości bo zycie jest takie krótkie Halinko.
zawitka 08:44, 13 gru 2014

Dziekuję Dajanko za wsparcie Usiądziemy jeszcze przy stole razem ale póki co to wsparcie jest bezcenne.ten czas dlamnie jest najgorszy choć wszyscy bliscy są ale nie ma tego najwazniejszego i iiii wszystko jest inne Trzymam kciuki za to żebyś miała siły dla Mamy i ucałuj Ją odemnie I choć obiecuję że nie będę płakać i staram się zbierać to czasami strasznie trudne
JoannA 18:27, 13 gru 2014

Spóźnione gratki Halinko
A dzisiaj ja na pierniczki zapraszam.
zawitka 18:31, 13 gru 2014

Asiu dzięki , ale ta róza piękna
hanka_andrus 18:39, 13 gru 2014

Dziewczyny, nie smućcie się. Mnie też bliżej do końca niż dalej, a fason trzymam. Chociaż lekko nie jest. Teraz to już ani na ciele, ani na duszy. Bo większość naszych bliskich po tamtej stronie tęczy, a my wciąż do tego miejsca zdążamy.
ŚWIATU TRZEBA POKAZAĆ JASNĄ TWARZ.

Buziaki dla Dajanki i dla Ciebie Halinko.
zawitka 18:45, 13 gru 2014

Haneczko pewnie wszyscy to wiedza i ja też staram się jak moge ale jak jestem sama .....ach .Ale myslę ze już bedzie lepiej czs też leczy rany dziś mi Wnuki ubrały choinkę i nawet nie zle się potłukli ha ha Część pierogów zrobiona a jka jest robota, to człowiek inaczej nieco myśli Buziole Haneczko
iwonaal 08:09, 14 gru 2014

Halinko
zawitka 17:51, 16 gru 2014