Ładną tworzysz rabatę, pomysł z dosadzeniem szmaragdów przy plocie idealny Zasłoni ci płot i będzie zielono .Mnie tez czeka dużo pracy z osłonięciem lewej strony ogrodzenia .Muszę to jednak zrobić za siatką na cudzym lecz opuszczonym terenie .Chwasty które mi przechodzą i podglądaczy dłużej nie zniosę. Kupiłam 300 sadzonek róży Multiflory, bezkolcowej na szczęscie Kiedy zarośnie siatkę będzie zjawisko nie z tej ziemi, sam kwiat i zapach unoszący się wokół ,a w zimie ptaszki będą miały pokarm .Kupiłam tez sztachety drewniane na wejscowe ogrodzenie i lada dzień zacznę je malować (na biało

,)Malować będę olejem kryjącym Osmo zewnętrznym .Nareszcie będę miała piękne wejściowe ogrodzenie zrobione własnymi raczkami i własnym pomysłem ,.Furteczka będzie jak z bajki, ale to będzie niespodzianka i nie zdradzę jak będzie wyglądała póki co .Czekamy na wiosnę Halinko? choć i teraz robię co się da Nie wytrzymuje w domu bez prac ogrodowych .Zaczynam się znowu uśmiechać do moich roślinek i pomysłów w głowie Znaczy to ze wracam do zycia

.Ściskam cię serdecznie i cieplutko pozdrawiam .