Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Marta7 09:42, 13 mar 2013

Halinko jestem Zyczę udanych zakupów-już mi się udzielają te pozytywne emocje
Koleusy u Ciebie piękne,bardzo lubię też tą srebną roślinkę-nie wiesz jak się nazywa ?
Pozdrawiam serdecznie
zawitka 11:26, 14 mar 2013

Hej Marto milo że są pozytywne emocje ,wiem jakie to ważne dla wszystkich a szczególnie nam kobietom. nie wiem jak nazywa się ta roślinka dostałm ją na w koszyczku jesienią przetrzymała zimę na oknie i tak z głupia pomyślałam że wsadzę gałązki i zobaczę co będzie . No i rosną .Jak się dowiem co to jest to odpiszę Pozarawiam
zawitka 07:40, 15 mar 2013

Ciski wsadzone w zeszłym roku zdjęcie zrobione wtym roku w te ciepłe dni w marcu.
monteverde 19:25, 15 mar 2013

zawitka napisał(a)

Oto własnie i on

Ładny koleus, widać, że uszczykiwałaś, bo ładnie się zagęścił a co do pomidorów, to ja w folii pryskam 0,5 % mlekiem raz w tygodniu, najczęściej w soboty, o mam czasjak będziesz miała 2% to 4:1 rozrób pozdrawiam aha a przy koleusach to siwe to lawenda?
zawitka 19:44, 15 mar 2013

Witaj Aniu
-dzięki za odpowiedż to na tym zdjęciu to rumianki a zaraz obejrzę inne koleusy w tych sadzonkach to nie lawenda to mała roślinka szara ale nic o niej nie wiem ,szukałam nazwy i nic Pozdrawiam serdecznie i dzięki,aby do wiosny.
zawitka 19:53, 15 mar 2013

Mam pytanie co to za roślinka ????
Lilka 20:27, 15 mar 2013

Zawitko byłaś w tych Broniszach? Ciekawa jestem Twoich wrażeń. Wybieram się do Warszawy w przyszłym tygodniu i chciałabym się dowiedzieć czy warto. Muszę kupić hortensje w dużej ilości.
JoannA 20:29, 15 mar 2013

Ja też ciekawam co w Broniszach
JoannA 21:53, 15 mar 2013

zawitka napisał(a)
Witaj Aniu
-dzięki za odpowiedż to na tym zdjęciu to rumianki a zaraz obejrzę inne koleusy w tych sadzonkach to nie lawenda to mała roślinka szara ale nic o niej nie wiem ,szukałam nazwy i nic Pozdrawiam serdecznie i dzięki,aby do wiosny.

Halinko, Aniu
A może ta roślinka to Calocephalus brownii odm. Silver Bush - nazywana w Australii srebrnym gniazdem lub druciakiem gdyż pędy przypominają drut kolczasty
Poszperajcie jeszcze żeby się upewnić co do nazwy
zawitka 08:21, 16 mar 2013

Witaj Asiu --to by się zgadzało ,bo ona tak wygląda ale wdzięczna jest bo nie myślałam że da radę tak się rozmnażać nasadziłam jeszcze po doniczkach i idzie do przodu.Dzięki za nazwę ale jeszcze poszukam w albumach