Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 20:01, 25 paź 2015

Tyle obcięłam .
zawitka 20:03, 25 paź 2015

A tak wyglada po cięciu.Z tyłu zostawiłam głęzie zobaczę jak prztrwają zimę
frezja 08:02, 26 paź 2015

muszę kiedyś się skusić na taki egzemplarz
zawitka 09:59, 26 paź 2015

Ewa jak będę robić sadzonki to mogę Tobie zrobić ukorzenić nie ma problemu ale musisz mi na wiosnę przypomnieć się tzn najlepiej w wiadomościach to nie będę długo szukać komu co obiecałam .
AsiaK_Z 10:16, 26 paź 2015

Cześć Halinko Sekator Twoim przyjacielem Pięknie wyszło, Miłego dnia
dajana 21:11, 26 paź 2015

A gdzie ty wyjeżdzasz Halinko?chyba tylko czasowo? mam nadzieję.Twoja laurka pieknie mi rośnie ,co prawda w donicy póki co, bo planuję ją wstawić na zimę do garazu i dopiero wiosną dać do gruntu Nie chcę aby mi zmarzła .Mam sliczne niebieskie marcinki to chyba od ciebie Nie mam kiedy nawet zdjęc zrobić aby ci pokazać.Kiedy się ta moja zła passa w końcu skonczy bo juz mnie to wkurza i bardzo męczy.Tak bym chciała sobie z wami popisać i nawet tego nie mogę.Wskakuję jak poparzona a wyskakuję w biegu no jak tak długo mozna ? ale pamietam o tobie Halinko! tylko czasu brak .Pozdrawiam cie bardzo bardzo cieplutko
frezja 21:26, 26 paź 2015

zawitka napisał(a)
Ewa jak będę robić sadzonki to mogę Tobie zrobić ukorzenić nie ma problemu ale musisz mi na wiosnę przypomnieć się tzn najlepiej w wiadomościach to nie będę długo szukać komu co obiecałam .

Halinko,miłe to bardzo,że chcesz się podzielić postaram się przypomnieć w odpowiednim czasie.
EPODLAS 22:26, 26 paź 2015

Piękna jest laurowiśnia, ale u ciebie ma chyba fajne zaciszne miejsce, że nie przemarza, to ona wrażliwa na mrozy jest. Dostałam w tym roku bodziszka wspaniałego. Ma piękne duże niebieściutkie kwiaty, jest śliczny.
zawitka 07:43, 27 paź 2015

Asia to fakt nie boję się sekatora

Danusiu ---- jak ja Cię rozumiem z tym brakiem czasu choć ja teraz wolniej chodzę bo kłopoty ze zdrowiem to trzeba zwolnić .Cieszę się że zaglądasz do czasu do czasu .Laurka niech Ci rośnie do góry bo te liście warte grzechu Posyłam całuski
zawitka 07:52, 27 paź 2015

Ewa ---laurowiśnia potrafi przemarzać przy dużych mrozach ale jak jest starsza to odbije i rośnie a młode nie odbijają Niebieski bodzich jest śliczny i żaden z kolorow nie jest taki ładny