Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 20:11, 23 sty 2016

Ewcia --- to rąbnęłam oczywiście bez pytania od Ciebie ha ha Przepraszam bo powinnam zapytać ale byłam taka szcześliwa że mi się to udało ze nie przyszło mi do głowy zapytać wisz jak to jest jak coś się uda samukowi to frajda ;d

Kasiu nic się nie stało to nie wyślę bo już mało mi zostało;Dbedę wysiewać na poczatku lutego to bedzie akurat ,będzie widniej jak wzejdą ;d
Anda 11:30, 25 sty 2016

Witaj Przyszłam się rozejrzeć. Piękną masz rabatę przy tarasie. Jeszcze muszę co nieco tu poczytać u Ciebie. O już róży napisałam u mnie. A gdzieś konkretnie chcesz ją posadzić? Tam jest kompletna patelnia? Do jakiej wysokości ma rosnąć? Same pytania
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 14:46, 25 sty 2016

zawitka napisał(a)
Ewcia --- to rąbnęłam oczywiście bez pytania od Ciebie ha ha Przepraszam bo powinnam zapytać ale byłam taka szcześliwa że mi się to udało ze nie przyszło mi do głowy zapytać wisz jak to jest jak coś się uda samukowi to frajda ;d

To do mnie? )
zawitka 18:45, 25 sty 2016

Ewa - Anada-- zapraszam czuj się jak u siebie będzie mi miło .Zapisałam sobie tę nazwę Róża nie będzie rosła na tej zielonej rabacie z pawiem i kurką a zupełnie na lewo tarasu .Kolor chciałabym prawie niebieski ha ha czy takie są ????Czytałam o Rapsody ????

Ewa --Frezja --- no właśnie od Ciebie zarwałam tabelkę a radocha że to przeniosłam sama bez pomocy ha ha
Anda 21:05, 25 sty 2016

zawitka napisał(a)
Ewa - Anada-- zapraszam czuj się jak u siebie będzie mi miło .Zapisałam sobie tę nazwę Róża nie będzie rosła na tej zielonej rabacie z pawiem i kurką a zupełnie na lewo tarasu .Kolor chciałabym prawie niebieski ha ha czy takie są ????Czytałam o Rapsody ????

Rhapsody in blue nie mam, ale to dość popularna róża i obiło mi się coś o uszy Zdrowa, rośnie szybko, ma piękny kolor, ale nie na patelni - całkowitym słońcu. Można ją bardzo dobrze kulkować bo ma miękkie pędy. Niedaleko mnie rosną takie dwie obok wejścia do bardzo ładnego domu. Latem bardzo lubię ją tam oglądać i zawsze zwalniam, jak tam przejeżdżam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 22:17, 25 sty 2016

zawitka napisał(a)

Ewa --Frezja --- no właśnie od Ciebie zarwałam tabelkę a radocha że to przeniosłam sama bez pomocy ha ha

Gratuluję..widzę postępy

iwonaal 22:42, 25 sty 2016

Gratki na 600 setkę.
zawitka 07:16, 26 sty 2016

Andy-- rapsody już będzie moja poczytałam nieco i mam dla niej dobre miejsce ;d Dzięki za szybką odpowiedż

Ewa-- a jak do przoda ha ha ;d

Iwonka -- dzięki
zawitka 06:20, 27 sty 2016

To na czerwono
zawitka 06:21, 27 sty 2016