Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 19:25, 22 mar 2016

zoja napisał(a)
Przyszłam oficjalnie pomachać
Ja uwielbiam biegać z sekatorem w ręce - szczególnie jak stres albo "agresja" mnie dopada - najlepsze lekarstwo na odreagowanie
Leszczyna piękna
Dzięki Zojko ja bez stresa dobrze tnę ha ha Pozdrawiam i zapraszam,choć mało zdjęć mam bo wcięło je razem z dyskiem ;d
zoja 08:00, 23 mar 2016

zawitka napisał(a)
Dzięki Zojko ja bez stresa dobrze tnę ha ha Pozdrawiam i zapraszam,choć mało zdjęć mam bo wcięło je razem z dyskiem ;d

zaczynamu nowy sezon - będą nowe zdjęcia będę wpadać
hanka_andrus 08:12, 23 mar 2016

Wiem jak to jest ja całe zdjęciowe archiwum diabli porwą! Ale już nowa wiosna, nowe fotki będą, ale najpierw obiekty muszą urosnąć!
Niech Tobie szybko rosną i się prezentują! Pozdrawiam świątecznie.
zawitka 08:22, 23 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Wiem jak to jest ja całe zdjęciowe archiwum diabli porwą! Ale już nowa wiosna, nowe fotki będą, ale najpierw obiekty muszą urosnąć!
Niech Tobie szybko rosną i się prezentują! Pozdrawiam świątecznie.

Dobrze ze nagrałam niektóre zdjęcia Wnuków na płytę i na pendreiv/nie wiem czy dobrze napisałam / a obiekty szybko porosną to bedzie co wklejać .Zdrowych i pogodnych Swiąt
zawitka 08:24, 23 mar 2016

zoja napisał(a)

zaczynamu nowy sezon - będą nowe zdjęcia będę wpadać
Dzięki Zojo zapraszam w każdej wolnej chwili
Nallar 09:43, 23 mar 2016

zawitka napisał(a)

Dobrze ze nagrałam niektóre zdjęcia Wnuków na płytę i na pendreiv/nie wiem czy dobrze napisałam / a obiekty szybko porosną to bedzie co wklejać .Zdrowych i pogodnych Swiąt

Halinko, płyty maja to do siebie że po dłuższym okresie zdjęcia też potrafią z nich zniknąć.
zoja 11:07, 23 mar 2016

Nallar napisał(a)

Halinko, płyty maja to do siebie że po dłuższym okresie zdjęcia też potrafią z nich zniknąć.

Popieram w całej rozciągłości znikają
Należy zainwestować w dysk zewnetrzny - teraz nie są już tak strasznie drogie, a i w promocji bywają. Raz na jakiś czas przegrywasz i nic ich nie zniszczy rozejrzyj się, albo poproś na prezent szkoda tracić zdjęcia
hanka_andrus 11:32, 23 mar 2016

Też już o tym myślę i do kolejnych imienin, urodzin namówię gości na taki prezencik. Straciłam zdjęcia z wielu imprez i z 6 lat ogrodu. Nie do odzyskania.
Makao_J 21:14, 23 mar 2016

Witam.
Mam pytanie odnośnie Twojej leszczyny. Czy on owocuje i czy ma odrosty od korzenia? Bo to chyba szczepiona Red Majestic.
zawitka 07:40, 24 mar 2016

EWA .HANIA I ZOJA dzięki to załatwione bedę szukać i zaraz sobie poprzegrywam bo naprawdę to duża strata Dzięki