Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 08:58, 05 lut 2017

zawitka 08:59, 05 lut 2017

Katkak 09:31, 05 lut 2017

zawitka napisał(a)

Te pięknoty mam od Ciebie i uwielbiam. Cudne są, kojarzą mi się z czapką Napoleona jak kwitną . I ten śliczny, głęboki kolor .
Jeszcze chwila i już będziemy mogli działać zamiast wspominać .
zawitka 09:33, 05 lut 2017

Skojarzenie dobre, czekam też na nie ,jak na razie siedzą przykryte śniegiem
malgorzata_s... 19:03, 06 lut 2017

Wszędzie panuje zima. U mnie sporo śniegu i chyba w tym roku wiosna tak szybko jak w zeszłym nie przyjdzie. Buziaki Halinko
gosika67 21:26, 06 lut 2017

Witaj Halinko widzę ,że masz różnorodną roślinność taką jak j, jest wszystko,tylko, że u Ciebie kalina przepiękna taka dorodna, jak mam ją 2 lata i miała ostatnio może z 6 kulek kwiatowych,ładny rodzaj bodziszka, nie mam takiego, clematis piękny, róże,lilie, żurawki,rododendrony no i znalazłam laurowiśnię u Ciebie. Czy ją się przycina czy rośnie sobie sama nic nie robiąc przy niej, okrywasz ją na zimę, jakie preferuje stanowisko. Pozdrawiam. Gosia.
zawitka 08:29, 07 lut 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wszędzie panuje zima. U mnie sporo śniegu i chyba w tym roku wiosna tak szybko jak w zeszłym nie przyjdzie. Buziaki Halinko

Też tak myślę ,że trochę poczekamy ale za to może tyle robaczysków nie będzie
zawitka 08:37, 07 lut 2017

gosika67 napisał(a)
Witaj Halinko widzę ,że masz różnorodną roślinność taką jak j, jest wszystko,tylko, że u Ciebie kalina przepiękna taka dorodna, jak mam ją 2 lata i miała ostatnio może z 6 kulek kwiatowych,ładny rodzaj bodziszka, nie mam takiego, clematis piękny, róże,lilie, żurawki,rododendrony no i znalazłam laurowiśnię u Ciebie. Czy ją się przycina czy rośnie sobie sama nic nie robiąc przy niej, okrywasz ją na zimę, jakie preferuje stanowisko. Pozdrawiam. Gosia.

Witaj--- oj jest tego kwiecia u mnie ale na razie od 2 lat ustawiam swoje buksy i skończyć nie mogę.A to jakaś roślina przeszkadza na której mi zależy a to w zeszłym roku nie miałam miejsca na sadzonki i w tym dopiero mogę ruszyć i tak się kręcę .Powinnam wszystko wysadzić w doniczki i dopiero zacząć układać,ale co tam powolutku zrobię porządek.O laurce napiszę u Ciebie to będziesz .Lecę do Ciebie.Miło mi ze zajrzałaś .
Milka 13:34, 07 lut 2017

zawitka napisał(a)

Właśnie przejrzałam całe Rozarium a nie mogę znależć jej nazwy .Będę szukać dalej.Tu siedzą dwie jedna różowa druga biało różowa

Fajnie to wyszło
zawitka 11:07, 08 lut 2017

Już widziałam na Forum takie zastawienia razem 2 szt róż o różnych kwiatach .