Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Gosiek33 08:07, 24 paź 2018

Biała chryzantema po deszczu położyła się i wstać nie może
A jak Twoje?
gosika67 08:46, 24 paź 2018

Tak chodzi mi o te ciemne.Jesień ładnie się prezentuje, derenie też mam i jestem b.zadowolona z nich,pozdrawiam.
zawitka 07:19, 25 paź 2018

Gosiek33 napisał(a)
Biała chryzantema po deszczu położyła się i wstać nie może
A jak Twoje?

Moje redy /czerwone też leżały wczoraj po deszczu ale dzisiaj stoją .lecę do Ciebie zobaczyć Twoje białe.
zawitka 07:29, 25 paź 2018

gosika67 napisał(a)
Tak chodzi mi o te ciemne.Jesień ładnie się prezentuje, derenie też mam i jestem b.zadowolona z nich,pozdrawiam.

Te ciemne/ czerwone / to mój nowy wiosenny zakup .nazywają się Red.Zobaczymy jak przeżyją zimę Z dereniami to też dopiero zaczęłam zabawę .
zawitka 21:37, 26 paź 2018

Tak już przygotowane są krzoczki do zimy.Kora będzie znowu na wiosnę po przesadzeniu traw
zawitka 21:38, 26 paź 2018

Jeszcze kwitną

BasiaLT 21:08, 27 paź 2018

Ale masz ślicznie porobione w ogrodzie. Niesamowite że jeżówki tak pieknie ci kwitna o tej porze.
zawitka 17:04, 28 paź 2018

BasiaLT napisał(a)
Ale masz ślicznie porobione w ogrodzie. Niesamowite że jeżówki tak pieknie ci kwitna o tej porze.

One były póżno sadzone i na początku nie bardzo chciały rosnąć dopiero pokrzywa zrobiła swoje"d"d
ElzbietaFranka 18:02, 28 paź 2018

Uwielbiam chryzantemy, ale nie mam ani jednej. Nie chcę kupować tych jednorocznych bo to strata pieniędzy i zachodu. Nie dosyć, że kwitną późno to przyjdzie mróz i po nich.
Nie mogę znaleźć zimujących w glebie w okolicy. W przyszłym roku już sobie obiecałam zamówię w internecie znalazłam bardzo piękne trzeba zamówić gdzieś w czerwcu-lipcu.
zawitka 18:38, 28 paź 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Uwielbiam chryzantemy, ale nie mam ani jednej. Nie chcę kupować tych jednorocznych bo to strata pieniędzy i zachodu. Nie dosyć, że kwitną późno to przyjdzie mróz i po nich.
Nie mogę znaleźć zimujących w glebie w okolicy. W przyszłym roku już sobie obiecałam zamówię w internecie znalazłam bardzo piękne trzeba zamówić gdzieś w czerwcu-lipcu.

Ela.ja chryzantemy kupuję do postawienia na tarasie czy na oknie i potem idą do ogrodu .Te rude mam już drugi rok.jak zginą zimą to trudno ale już mi się udało.w tym roku kupiłam sadzonki niskich zimujących .przyszły biedaki takie ze nie dawałam im że przeżyją .Udało mi się je odżywić i pięknie zakwitły.,choć nie powiem pomyłek jest sporo bo z 6 szt mam tylko 3 niskie ,a czy przezimują to zobaczymy .okryję je gałązkami i niech siedzą .Zzamawiać trzeba wcześniej bo w czerwcu to one już rosną