Bogdziu, napiszę tylko, że jesień w Twoim ogrodzie jest równie piękna jak wiosna...
Kiedyś ogrodnik mi powiedział, że jeżeli chodzi o drzewa, to liściaste powinny stanowić 70% wszystkich nasadzeń ...
Kiedy patrzę na Twój ogród, to stwierdzam, że chyba miał rację, bo żadne iglaki nie dadzą takiego efektu jesienią jak pięknie się przebarwiające liściaste drzewa...
Ale pokaz kolorów!!! naprawdę nie wiem, kiedy twój ogród najpiękniejszy, bo mnie o tej porze, bardzo zachwyca, bajecznie, a klony wprost porażają!
dzieki za te fotki
Bogdzia, powalasz kolorami, jak w Japoni się czuję cudniaście, u mnie też kolorowo, ale u Ciebie drzewa to prawdziwe giganty, ale krajobraz, jakie bedę mieć słodkie sny, sobota pełna miłych wrażeń
Bogdziu spotkałam dzisiaj Kondzia. Mówił że był w Twoim ogrodzie i że ogród jest zachwycający.Na zdjęciach to widać ale w realu to musi być boskoPozdrawiam i miłej niedzieli życzę.
Nie lubię jesieni, ale na Twoją kolorową jesień mogłabym patrzeć i patrzeć. Napatrzyłam się na kolorowe widoki i idę spać, może będę miała kolorowe sny Pozdrawiam cieplutko