Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

paniprzyroda 20:33, 14 paź 2013

Bogdziu, szybkiego powrotu do zdrowia życzę, nie daj się paskudnym wirusom! Pozdrawiam.
Bogdzia 20:59, 14 paź 2013

Dziewczynki kochane , ale się u mnie porobiło .Dokładnie o godz 17 dowiedziałam sie ze jutro kamera ma nakręcac moje kolory oczywiście do,, Mai w ogrodzie". Do szóstej kiedy zapadł zmrok mieliśmy 1 godz na wszystkie prace w ogrodzie. A jeszcze w bardzo pilnej sprawie musiałam wyjechac do kogoś.No był gaz do dechy i tak sie zmęczyłam z wrażenia że już nic nie robie . Muszę jednak nagrac zdjecia na płytkę bo obiecałam wiec na razie nie zajrze do Was.Pozdrówka zostawiam.
malgorzata_s... 21:04, 14 paź 2013

Ale fajnie.To super ekipa będą piękne zdjęcia. Boziu ale Ty taka chora biegałaś po ogrodzie? Już się nie mogę doczekać programu.
gierczusia 22:28, 14 paź 2013

Bogdziu ... Ty fieszzz ,że my wszyscyjuż tupiemy nóżkami z nieceirpliwościna ten program Mai .. Nawet ja co nie mam telewizora , to wciąż kulkami w necie k czy ta nasza Bogdziajest już w tej Mai czy nie ...
gierczusia 22:29, 14 paź 2013

A tak poza tym to dbaj o Siebie i mimo tego ,że wiem ,że nie lubisz, to i tak życzonka w tym szczególnym
dniu Ci złoże ... Zdrówka , zdrówka .... Buziaki
Bogdzia 22:38, 14 paź 2013

GorAna napisał(a)

Bogdziu, Twój ogród to.... najpiękniejszy wiosenno-jesienny ogród na Ogrodowisku.... cudnie u Ciebie....ale opadłych liści to Ci nie zazdroszczę
Pozdrawiam

Aniu dzięki za miłe słowa. Liście nie sa żadnym problemem , np dziś jak się dowiedzieliśmy ze jutro powinno byc nieco czyściej od liści kosiarka migiem załatwiła problem.Najwiecej liści mam w lesie pod bukami ale tam nie sprzatamy bo tam ma byc prawdziwy las i jest, grzybki rosną , szkoda ze taki malutki. Tak więc zupełnie mnie liście nie martwią, nic a nic.O tu nie sprzatamy.

Pozdrawiam Aniu.
Bogdzia 22:41, 14 paź 2013

gierczusia napisał(a)
A tak poza tym to dbaj o Siebie i mimo tego ,że wiem ,że nie lubisz, to i tak życzonka w tym szczególnym
dniu Ci złoże ... Zdrówka , zdrówka .... Buziaki

Dzięki Elu, dziś sie dowiedziałamze u mojego wnuka w szkole było wolne i były tylko dzieci w swietlicy a n-le mieli rade pegadogiczną i nie było żadnych kwiatów i sztucznych sytuacji poniżajacych moim zdaniem n-li.Szkoda ze dawniej tak nie było.Życzenia zdrowia i buziaki od Ciebie chetnie przyjmę mimo wszystko.Odwzajemniam sie tym samym.
Bogdzia 22:43, 14 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale fajnie.To super ekipa będą piękne zdjęcia. Boziu ale Ty taka chora biegałaś po ogrodzie? Już się nie mogę doczekać programu.

Troche biegałam bo przynajmniej dyspozycje e-Mowi musiałam wydac.Jutro tylko kamera i będą tylko ogród krecic , całe szczęscie bo mnie grypa mocno trzyma.
Bogdzia 22:44, 14 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Bogdziu ... Ty fieszzz ,że my wszyscyjuż tupiemy nóżkami z nieceirpliwościna ten program Mai .. Nawet ja co nie mam telewizora , to wciąż kulkami w necie k czy ta nasza Bogdziajest już w tej Mai czy nie ...

Nie tup Elu nogami bo Cię rozbolą , przecież nie zobaczysz nic więcej ponad to co tu pokazałam a pewnie nawet mniej.
GorAna 22:45, 14 paź 2013

Teraz mnie olśniło....serdeczne życzenia Ty nasz pedagogu....samych słonecznych i radosnych dni i wiele cierpliwości w tłumaczniu nam zawiłości w uprawie, przesadzaniu i pielęgnacji rodków
Dla Ciebie jagódki wiciokrzewu