Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:58, 23 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)
moje nornice też w tym roku nie będą głodować

Nie wiem czy się śmiac czy płakac?????Pozdrawiam serdecznie i jednak z humorem.
Bogdzia 21:00, 23 paź 2013

an_tre napisał(a)
Nasyciłam oczy twoimi kolorami Bożenko, piękną masz jesień
pozdrawiam serdecznie

Aniu u mnie jesień ładna ale Twoje kolory są cały rok i w tym Ci nikt nie dorówna. Buziaczki sle.
elzbieta_g 21:02, 23 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Nie wiem czy się śmiac czy płakac?????Pozdrawiam serdecznie i jednak z humorem.

lubię mawiać takie hasełko:,, życie jest zbyt krótkie żeby przejmować się pierdołami '' w tym przypadku mam na myśli nornice pozdrawiam
Bogdzia 21:20, 23 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

lubię mawiać takie hasełko:,, życie jest zbyt krótkie żeby przejmować się pierdołami '' w tym przypadku mam na myśli nornice pozdrawiam

To zależy ile sie ich ma a u mnie ich nie brakuje. Pewnie ze sa wieksze zmartwienia a właściwie lepiej zeby ich nie było czego Tobie i sobie zyczę.
elzbieta_g 21:26, 23 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

To zależy ile sie ich ma a u mnie ich nie brakuje. Pewnie ze sa wieksze zmartwienia a właściwie lepiej zeby ich nie było czego Tobie i sobie zyczę.

amen
EPODLAS 21:30, 23 paź 2013

A ja dzisiaj wzięłam mojego pieska i poszłam w las Chciałam oczy nacieszyć tą piękną jesienią, bo przecież ta piękna aura wiecznie trwać nie będzie. Było cudnie, bo słońce po południu dawało wspaniałe światło. W sobotę jadę jeszcze na działkę, będę do niedzieli, oby było tak jak dzisiaj.
Gabriela 21:33, 23 paź 2013

Cebule w takiej cenie też bym kupiła, prawdziwa okazja Ci się trafiła.
Ja już powrócona, zastałam smutny ogród i w nim krokusy jesienne. Dopiero teraz wychodzą, strasznie późno w tym roku, już myślałam że je coś zjadło. Pamiętasz, pomyliłam je niedawno u Ciebie z ziemowitami, bo na zdjęciu wydawały się nieduże, takie jak te krokusy.
Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 22:13, 23 paź 2013

EPODLAS napisał(a)
A ja dzisiaj wzięłam mojego pieska i poszłam w las Chciałam oczy nacieszyć tą piękną jesienią, bo przecież ta piękna aura wiecznie trwać nie będzie. Było cudnie, bo słońce po południu dawało wspaniałe światło. W sobotę jadę jeszcze na działkę, będę do niedzieli, oby było tak jak dzisiaj.

Bożenko życzę takiej pogody i myślę ze bedzie bo tak zapowiadają . Zrób nowe piękne zdjecia.
Bogdzia 22:16, 23 paź 2013

Gabriela napisał(a)
Cebule w takiej cenie też bym kupiła, prawdziwa okazja Ci się trafiła.
Ja już powrócona, zastałam smutny ogród i w nim krokusy jesienne. Dopiero teraz wychodzą, strasznie późno w tym roku, już myślałam że je coś zjadło. Pamiętasz, pomyliłam je niedawno u Ciebie z ziemowitami, bo na zdjęciu wydawały się nieduże, takie jak te krokusy.
Pozdrawiam serdecznie.

Pamiętam . Widzias nowe zimowity kupiłam pełne tzn miałam juz takie ale dokupiłam po 3 zł cebulka , taniutko dziś były. Masz Castoramę w pobliżu??????????Te jesienne krokusy może masz w cieniu bo u mojej siostry już dawno kwitną ale u niej w pełnym słońcu , a ja ich wogóle nie mam. Pozdrawiam Gabrysiu.
Katkak 22:19, 23 paź 2013

Bogdziu, ależ pięknie u Ciebie, a jesień zachwyca I tyyyyyyle miejsca, prze-pięk-nie