właśnie te chore liści opadają i stoją takie badylaki kwitnące na końcach a z rh dopiero zaczynam odpisałam nazwy, które polecasz i od wiosny zacznę współpracę z nimi
Dzisiaj na startującego krokusa - szczęście, że tylko jednego - ziemi dosypałam, bo też się pospieszył!
Od czwartku ma być chłodniej, nawet śnieg w niektórych rejonach zapowiadali.
Bogdziu, pozdrawiam
U mnie startujacych jest moc a niektóre mają 13 cm wysokości , dziwne ze nie kwitną i te na pewno zmarzna. Dziś było słonko i fajnie było w ogrodzie ale przez te cebulowe juz bym chciała zeby snieg spadł.Pozdrawiam Basiu.
U mnie nie startują jeszcze żadne cebulowe... ale dawno nie patrzyłam Chyba że je już coś pożarło?? kot od sąsiadów ostatnio ociężały, dzisiaj odkryłam dlaczego - zeżarł mi z balkonu całą rybę z obiadu!!
Piękne te róże! Ale mnie też denerwują, drapaki z listkami na końcu... ale mam kocimiętkę pod nimi, miała po 40 cm wysokości w tym roku, przykryła większą część krzaków
A to się kotu trafiło.A Ty pewnie musiałaś kombinowac co na obiad zrobic.U mnie koty mają wyżerę zima bo z przerębli ryby wyciągaja i nie mam na nie zadnego sposobu. Koty sa wiecznie głodne , nie ma takiej ilosci pokarmu która by je zaspokoiła , zawsze mogą wiecej.
Ja kocimiętki nie chce bo koty mi sie z całej wsi zejdą i tak mam zimą całe gromady bo nie mam psa to robią co chcą głównie ryby wyjadają i potem sraja po całym ogrodzie.Choc lubię wszelkie zwierzęta to czasem mam ochotę własnoręcznie je wydusic.