Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

malgorzata_s... 22:07, 25 lis 2013

Bożenko ja dokarmiam ptaki cały rok bo z miski piesa jedzą i do karmniczka też cuś daję coby pamiętały gdzie stołówka. Latem to tylko kosy i wróble korzystają ale teraz to już wszystkie Buziaczki
jotka 22:14, 25 lis 2013

Z orzechowej prognozy wynika, ze zima nie da Ci popalić To i roślinkom i ptaszkom też
Dziękuję za życzenia słonka na jutro. mam nadzieję, że starczy go dla wszystkich
dajana 22:42, 25 lis 2013

Dzisiaj Bożenko mogłaś mnie spotkać na wielu wątkach a to z powodu odznaczenia do obserwowanych Niestety z przykrością muszę stwierdzić że co jakiś czas nocne krasnoludki kasują mi wszystko co odznaczę. Podobno to wina serwera Romin obiecał tematem się zająć ,tylko ze zawsze przy odtwarzaniu kilka osób zgubię Zapamiętuję awatar i tylko niektóre nazwy ogrodów więc nie mam szans na uzupełnienie wszystkich których miałam Potrzeba czasu abym gdzieś te osoby spotkała U ciebie odnalazłam sporą grupę wiedziałam gdzie szukać .Czas przygotować się na dokarmianie ptaszków tylko drżę co zrobią koty mieszkające na mojej działce chyba im dzwonki pozakładam i na smyczy uwiążę bo serce mi pęknie kiedy zaczną polować .Dziękuję za odwiedziny .U mnie też spadł śnieg ,kwitnące róże i śnieg no fajny widok tylko troszkę dziwny.Pozdrawiam wieczorowo Bozenko
Margarete 00:52, 26 lis 2013

Wpadłam na moment z pozdrowieniami ale nie nadrobiłam u ciebie wpisów, mam tak ze 20 stron zaległości. Może jutro........ ostatnio cały czas gonie w piętkę, zycie znów przyspieszyło a ja poddałam sie temu pędowi i na czas tylko dla siebie nie mam czasu.............
Madzenka 06:53, 26 lis 2013

Życzę słonecznego dnia Bogdziu i łagodnej zimy
Bogdzia 07:32, 26 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko przyjechalam na spotkanie o 11:20 a skończyłam o 16:30... Zjadłam super posilek fastfoodowy i pomknęłam do domu... Nawet nie wiesz jak bym chciała Cię odwiedzić.... Ale zostawię tę przyjmność na spotkanie bez pośpiechu w maju
W ramach prostestu nie otworzyłam służbowego laptopa po pracy tylko weszlam na Ogrodowisko
Buziaki zostawiam i idę poskładać pranie...

Marzenko przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale musiałam odejśc od komputera i z kims pogadac (dośc długo) .Twój protest bardzo słuszny , w końcu ile mozna byc w pracy. Zrobiła się teraz moda na te wyjazdowe konferencje ,niektórzy chyba mają z tym spore problemy bo jak np od małych dzieci co trochę wyjeżdzac , to jednak nie to samo co dawniej jak sie szło na 8 godz do pracy a potem mozna było się domem zając. O zmęczeniu taką podróżą nie mówie bo wiadomo jest ogromne. No to czekam na maj.Buziaki.

Jeszcze wracam , okazało się że mój elektroniczny termometr który pokazywał wczoraj 7 stopni się zepsuł albo bateria mu wysiadła bo dziś pokazuje 9 stopni podczas gdy drugi zwykły pokazuje zero.Dziwne tylko bo źle pokazuje temp na zewnątrz a wewnątrz pokazuje dobrą.
Bogdzia 07:36, 26 lis 2013

asc napisał(a)
Buuu ale śniegu Ci nawaliło..... nas minęło.. jeszcze minęło ..
Ptaszki wyszły pięknie. .ten na pierwszym zdjęciu to co to za gość.. bo nie znam...

Jak to nie znasz ? sikorka czarnogłówka.-znasz przeciez. Dziś miał byc u Ciebie snieg ciekawe czy jest , u mnie roślinki tylko przypudrowane i na dachach jest a na trawie stopniał.Miłego dnia.
Bogdzia 07:38, 26 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bożenko ja dokarmiam ptaki cały rok bo z miski piesa jedzą i do karmniczka też cuś daję coby pamiętały gdzie stołówka. Latem to tylko kosy i wróble korzystają ale teraz to już wszystkie Buziaczki

No tak z psiej miski to one lubią szczególnie te większe sójki i sroki. Miłego dnia.
Bogdzia 07:39, 26 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Życzę słonecznego dnia Bogdziu i łagodnej zimy

Na słonce nie ma co liczyc ale niech juz ta zima będzie bo za dużo roślin wykiełkowało i jak piszesz najlepiej łagodna. Miłego dnia Marzenko.
Bogdzia 07:41, 26 lis 2013

jotka napisał(a)
Z orzechowej prognozy wynika, ze zima nie da Ci popalić To i roślinkom i ptaszkom też
Dziękuję za życzenia słonka na jutro. mam nadzieję, że starczy go dla wszystkich

Taka mam nadzieje choc o nadziei źle mówią przysłowia. U mnie pochmurno i ponuro ale trudno. Miłego dnia Jolu.