Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Pszczelarnia 13:55, 02 gru 2013

Bogdziu, ja bym na to ciasto wpadła. U mnie posucha, jeśli chodzi o pieczone słodkości.
gierczusia 14:22, 02 gru 2013

Ja też .. Mniam ...

A może szybko machnę jakieś muffinki ... Mniam.. Całą książkę z przepisami muffinkowymi zakupiłam , to trza to kedyś wytestować
gierczusia 14:24, 02 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Tak słyszałam te prognozy. Ja chcę śniegu zeby przykrył to co wykiełkowało a sporo tego u mnie., wiec zapraszam śnieżek do mnie. .

Bogdziu ... To ja Ci chętnie wyśle moj śnieżek jak sie juz pojawi.. Cooooo ??... Bo ja śniegu nie lubiem
Agania 18:39, 02 gru 2013

Bogdzia, śniegu Ci nie zabraknie wysyłaj telegramy do nas...........................to będziemy podrzucać

Powiesiłam w niedzielę słoninki dla sikorek, ale ich jeszcze nie widzę
Bogdzia 18:42, 02 gru 2013

irena_milek napisał(a)

Ja wczoraj plewiłam, a dziś w nocy cały kręgosłup mnie bolał i nie wiem czemu tyłek też
wracam do czytania

To Irenko razem powinnyśmy na jakimś leżaczku poleżec i odpocząc, ktoś mógłby nam cos dobrego do zjedzenia przynieśc .:
Bogdzia 18:43, 02 gru 2013

irena_milek napisał(a)

wygląda apetycznie, a że jest, to na pewno, skoro tylko tyle zostało
Pozdrawiam, u nas wiosennie, ciepło i słonecznie

Właśnie jem ostatni kawałek. U mnie tez bylo ładnie ale po poludniu juz zimno.
Bogdzia 18:46, 02 gru 2013

jotka napisał(a)
Bogdziu, popieram pomysł, żeby śnieg padał na ogrody, a nie na drogi i chodniki No i może jeszcze sypać w górach na trasy zjazdowe

U mnie dziś chłodno bardzo, ale słonecznie Na ciasto tylko popatrzyłam, bo ostatnio miałam 2 wizyty koleżanek i każda ze słodkim przyszła, więc limit wyczerpany Hmmm, właściwie to limit listopadowy, więc może skoro to już grudzień

Lecę myć szkło w witrynach, bo świecące słonko pokazało mi, że już najwyższy czas

Ja sobie limitów nie wyznaczam, zebym nie żałowała jak już jesc nie bede mogła ze starosci albo z powodu jakijś choroby.A że juz grudzien to i Ty mozesz spokojnie zdjesc słodkości.Co do sniegu - pełna zgodnosc.Pozdrówka.
ka1sia 18:46, 02 gru 2013

Bogdziu, ja też czekam na snieżek, żeby kołderką okrył ogród, ale u nas jeszcze ani płateczka nie było, za to zimno się robi. Ale pozdrowienia przesyłam Ci gorące
Bogdzia 18:47, 02 gru 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, ja bym na to ciasto wpadła. U mnie posucha, jeśli chodzi o pieczone słodkości.

Ewuś właśnie kończę ale jutro dla Ciebie mogę zrobic nastepne a nawet dwa.Tylko przyjedz.Pozdrówka.
Bogdzia 18:50, 02 gru 2013

ka1sia napisał(a)
Bogdziu, ja też czekam na snieżek, żeby kołderką okrył ogród, ale u nas jeszcze ani płateczka nie było, za to zimno się robi. Ale pozdrowienia przesyłam Ci gorące

Miło dostac gorące pozdrowienia w zimowe dni. Dziekuje i również serdeczności przesyłam a na umiarkowany śnieżek czekam . Spojrzałam w kalendarz - noc z 2 na 3 grudnia minus 16 stopni. Tak było w 2010r , dzis bedzie jednak dużo cieplej.