O własnie pisałam przed chwila ze u mnie już po Mikołajkach , tak więc nic już nie obmyślam.Wnusie były w niedzielę i Mikołajki również.Nawet ja dostałam prezent, fakt byłam grzeczna.
U mnie tez mrozek (-5)...
To drzewo jak spowite pajęczyną, a więc ogród dawno nie odwiedzany, pełen tajemnic, ... Ale to tylko moja wyobraźnia wiem, że jest inaczej
Doczytałam
Jakoś powoli nadrabiam u wszystkich
Już Mikołaje były, nawet Ty dostałaś prezent, no wiadomo, Mikołaj wie, kto był grzeczny
pochwal się
pogoda takaż sama, jak u ciebie, słońce i mróz, ale nie dokuczliwy, lubię taką aurę
No to u mnie rekord był -10. rodki bidule listki całkiem opuściły. Wyglądaja jak zrezygnowane. Dopiero co na śnieg psioczyłam a teraz go brakuje. Pozdrawiam
U mnie niezbyt piękne widoki , troszke szronu tylko było a tak to stale to samo , troche nudno , chciałoby się żeby coś zakwitło. Z braki czego innego nawet ten drobny szronik wydaje sie ciekawy ale gdzie mu do kwitnących roślin? Pozdrawiam Celinko.
To prawda , bez sniegu rośliny bardzo marzną a poniewaz już mróz trzyma to i śnieg by się przydał. Zapowiadali na czwartek, piątek , zobaczymy. Pozdrawiam Elu.