Dzieje sie faktycznie. Żab w jeziorku nie brakuje , młodych bedzie jeszcze wiecej ale potem sie rozejdą i wcale nie bedzie ich widac a w przyrodzie sa potrzebne.
Lubię żaby . Mam mały pojemnik z wodą i tam też mieszkają, w tej chwili dwie. Pojemnik mały, więc łatwo wypatrzeć żabę. Na razie płochliwe są, ale potem przyzwyczajają się i potrafiłam wsadzić jej niemal obiektyw aparatu w nos
Niezbyt ładna ta wiosna bo kwiaty kwitły własciwie po jednym dniu najpierw z powodu zimna ranniki i krokusy a teraz z powodu ciepła, ale kaczeńce faktycznie ładne , mają mnóstwo pąków i zaczynają kwitnac, Bardzo je lubię.
Na mnie tez sie dzis złosciły bo z bliska robiłam zdjecia i filmiki ale potem sie uspakajają.Ja też zaby lubie a na te zielone to moge całymi dniami patrzec.
Nie wiem co sie dzieje , wczoraj nie mogłam sie wogóle zalogowac a dzis posty wysyłam po kilka razy i nie chcą wchodzic.
Bożenko czy kwitnie już twój Rhododendron 'Elite'? I powiedz mi proszę czy on jest taki nie do zdarcia jak piszą?