Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

dajana 22:18, 22 sty 2013

Jakie śliczne zdjęcie!! Bożenko jak to możliwe że moje sikorki nie jedzą jabłek ?jabłko jada za to kos ,ten w pracy Na działce nie widziałam ani jednego kosa .U mnie wczoraj była okropna gołoledż a dzisiaj sypie wciąż śnieg ,zero słoneczka Już mam dosyć tego odśnieżania Kiedy przyjdą roztopy to moje limki utoną w tej wodzie taką mam ilośc śniegu .Pozdrawiam Bożenko
Joanka 22:20, 22 sty 2013

Została mi ugotowana kasza, Sławek mówi że pomiesza ze smalcem, zrobi kulę i powiesi na balkonie, może być?
Joanka 22:21, 22 sty 2013

Została mi ugotowana kasza, Sławek mówi że pomiesza ze smalcem, zrobi kulę i powiesi na balkonie, może być?
Bogdzia 22:23, 22 sty 2013

Znów pomyłka. Jak wchodzę do kogoś korzystając z podpisu to mi watki skaczą jak chcą. Wczoraj wpisałam sie u siebie zamiast u Hani a dziś to samo znów u siebie zamiast u Izy. Ustawię sobie wątek i piszę a on mi nie wiadomo kiedy przeskakuje na mój . No oczu na klawiaturę spuscic nie mogę bo zaraz galimatias sie robi.
agniecha973 22:27, 22 sty 2013

Piękne zdjęcia wyszły. Jabłka dodały uroku. U mnie też na jabłka chętne przede wszystkim kosy. Przylatują 2 kosowe i 1 kos. Odganiają się od tych jabłek strasznie. Codziennie zjadają jedno i pół jabłka do dwóch. Jestem w szoku, że taki ptaszek potrafi tyle zjeść.
Gabriela 22:28, 22 sty 2013

Cudowna sikoreczka z jabłkiem, udało Ci się znowu upolowac ślicznego ptaszka.
Widzę że o syropie i nalewce na sośnie mowa, ale to chyba jedyna nalewka, której nie lubię, a syrop Pini tym bardziej nie. Nie wszystko co zdrowe smakuje, he he.
Bogdzia 22:29, 22 sty 2013

Joanka napisał(a)

Ja bym Ci nie radziła bo gotowane szybko jest do wyrzucenia a kula powinna trochę powisiec. To już lepiej daj tą kszę na spodek i najpóżniej po dwóch -trzech dniach wyrzuc jeśli jeszcze będzie zeby się nie potruły .
Bogdzia 22:32, 22 sty 2013

Gabriela napisał(a)
Cudowna sikoreczka z jabłkiem, udało Ci się znowu upolowac ślicznego ptaszka.
Widzę że o syropie i nalewce na sośnie mowa, ale to chyba jedyna nalewka, której nie lubię, a syrop Pini tym bardziej nie. Nie wszystko co zdrowe smakuje, he he.

Smaki jak gusta różne są . Moje wnuczki uwielbiają, ja też lubię . Za to nie lubie innych rzeczy które Ty pewnie lubisz.Pozdrawiam Gabrysiu.
Bogdzia 22:34, 22 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Piękne zdjęcia wyszły. Jabłka dodały uroku. U mnie też na jabłka chętne przede wszystkim kosy. Przylatują 2 kosowe i 1 kos. Odganiają się od tych jabłek strasznie. Codziennie zjadają jedno i pół jabłka do dwóch. Jestem w szoku, że taki ptaszek potrafi tyle zjeść.

A kwiczołów nie masz? Te to dopiero potrafią jabłek zjesc. Dotąd siedzi dokąd nie zje. A jak jest stado to żadne jabłko w domu nie zostanie choc kupujemy na ogól po 10kg.
kasik778 22:35, 22 sty 2013

Bogdziu u mnie jabłko powiesiłam i cały czas waruje przy nim kos (tak myślę) odpędza inne ptaki i potrafi tak 3 godz. z rzędu dziobać to jabłko...

szkoda, że mój aparat nie ma takiego zoomu to wstawiłabym odpowiednią fotkę

pozdrawiam