maria_wojtowicz
18:37, 14 sie 2012
Witam wszystkich na forum.
Szukam sadzonek róż oraz fragmentów łodyżek, które mogłabym sobie sama ukorzenić. Być może ktoś nie robi tego w swoim ogrodzie a i tak musi obciąć przekwitnięte pędy
Mogą być także łodygi z róż kupionych w kwiaciarni, np z przekwitniętego bukietu.
w szczególności zależy mi na różach wielkokwiatowych i nostalgicznych, ale proponować mozna dosłownie wszystko
chętnie większą ilość, jeżeli interesuje Was jedynie sprzedaż, to proszę podajcie od razu cenę za te łodyżki, bo ja nawet nie wiem ile zaproponować, bo teoretycznie zwykle się to wyrzuca.
z floksów szukam ciemno purpurowych, białych w różowe prążki, białych, białych z różowym oczkiem, czerwonych, niebieskich oraz koralowych.
proszę do mnie pisać z propozycjami na danutwojtowicz@interia.pl
pozdrawiam serdecznie
Szukam sadzonek róż oraz fragmentów łodyżek, które mogłabym sobie sama ukorzenić. Być może ktoś nie robi tego w swoim ogrodzie a i tak musi obciąć przekwitnięte pędy

w szczególności zależy mi na różach wielkokwiatowych i nostalgicznych, ale proponować mozna dosłownie wszystko

z floksów szukam ciemno purpurowych, białych w różowe prążki, białych, białych z różowym oczkiem, czerwonych, niebieskich oraz koralowych.
proszę do mnie pisać z propozycjami na danutwojtowicz@interia.pl
pozdrawiam serdecznie