Bogumila
19:36, 23 wrz 2012
Przyjmę bardzo chętnie dalie, jesli ktoś ma nadmiar. W tym roku bardzo mnie zaciekawiły i na wiosne chcę założyc piękny kącik. Sczęgólnie interesują mnie dalie pomponowe.

. W sprzedaży nasion dalie są całkiem dobrze reprezentowane. Ku memu szczeremu zdziwieniu (choć myślałam, że to całkiem niemożliwe) w tym roku dalie wzeszły mi również w ogrodzie te, których nie kupowałam - czyli musiały się raczej wysiać.
. W sprzedaży nasion dalie są całkiem dobrze reprezentowane. Ku memu szczeremu zdziwieniu (choć myślałam, że to całkiem niemożliwe) w tym roku dalie wzeszły mi również w ogrodzie te, których nie kupowałam - czyli musiały się raczej wysiać. z małym korzonkiem, ale w okresie wegetacji przyjmuje on już postać bulwy, którą się wykopuje na zimę. Ponieważ dość łatwo wyrasta z tych nasion czasami nie warto jej wykopywać ( problem z przechowywaniem). pozdrawiam
 z małym korzonkiem, ale w okresie wegetacji przyjmuje on już postać bulwy, którą się wykopuje na zimę. Ponieważ dość łatwo wyrasta z tych nasion czasami nie warto jej wykopywać ( problem z przechowywaniem). pozdrawiam