Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

ka1sia 23:39, 09 gru 2012

No i od razu cieplej się zrobiło Dobrej nocy, Sławko
Przetacznik 20:44, 14 gru 2012

No to prawda,wspaniała taka soczysta zieleń w różnych odcieniach, zimą, aż trudno uwierzyć. Gdyby tak móc się na moment przenieść teraz w letni dzień, to by było spektakularne...
Slawko 20:46, 14 gru 2012

Przemiana mojego wianka
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2389-i-ja-podziele-sie-z-wami-moim-ogrodem?page=12

Wyszła chyba na lepsze

Slawko 20:49, 14 gru 2012

Dokładnie... ah jak ja tęsknie za wiosną, latem. Zima również ma swoje uroki... teraz ten okres świąteczny, to dla mnie istna magia.. ale gdy już nadchodzą roztopy, odwilż, to wtedy nienawidzę zimy...
Milka 15:24, 17 gru 2012

Sławko...wianek przepiękny, czar i subtelność aż ciekawa jestem, jak dopasujesz resztę dekoracji
przemekg 17:23, 17 gru 2012

Katalog roślin to i moja ulubiona lektura na zimowe dni i sposób na wiosenne pomysły
Trawy też bardzo lubię kupiłem sobie książkę "Trawy ozdobe" G. i W. Majtkowscy nawet fajna jednak troche za droga do tego co zawiera, wiecej w necie można znaleźć jednak lubię mieć i na papierze.
Ciekawe pozycje można sobie dobrać na stronie wydawnictwa.
http://www.dzialkowiec.com.pl/ksiazki/ksiazkiaz
gierczusia 17:24, 17 gru 2012

Witaj wpadam z rewizytą ...achhh ten widoczek - awatarek... Widziałam go już wcześniej i pomyślałam ,że muszę wpaść w ten wątek bo ta tafla wody to jest widok z moich marzeń...i muszę poznać ogrodnika , który jest tego samego zdania Cóż tam mówić o rewolucji na moich 30 metrach ... To będzie jak to mówi po śląsku moja babcia : zamiana papucia na lać ... Za to u Ciebie to jest przestrzeń... No i roślinki już całkiem spore gratuluję... Śliczny kameralny ogród... Pozdrowionka.... Zachęcona Twoimi wróbelkami wrzucę troszkę zdjęć mojego " zwierzyńca "
Slawko 17:37, 17 gru 2012

Mnie też się mój aktualny awatar podoba Cóż za skromność Dzięki, że wpadłaś do mnie i zapraszam ponownie Ja też nie mam dużego ogrodu, to tylko takie złudzenie Roślinki duże... bo iglaki mają prawie tyle lat co ja Oczywiście czekam na zdjęcia Pozdrawiam
Slawko 17:38, 17 gru 2012

przemekg napisał(a)
Katalog roślin to i moja ulubiona lektura na zimowe dni i sposób na wiosenne pomysły
Trawy też bardzo lubię kupiłem sobie książkę "Trawy ozdobe" G. i W. Majtkowscy nawet fajna jednak troche za droga do tego co zawiera, wiecej w necie można znaleźć jednak lubię mieć i na papierze.
Ciekawe pozycje można sobie dobrać na stronie wydawnictwa.
http://www.dzialkowiec.com.pl/ksiazki/ksiazkiaz

Dzięki za stronkę, chętnie obejrzę ofertę i może akurat na coś się zdecyduję Pozdrawiam
Slawko 17:40, 17 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Sławko...wianek przepiękny, czar i subtelność aż ciekawa jestem, jak dopasujesz resztę dekoracji

Dziękuję Irenko Wianek powędrował na furtkę przed domem, także dalszych kompozycji na dzień dzisiejszy nie planuję A jak zmienię zdanie, to wrzucę na wątek efekty Pozdrawiam ciepło i życzę szybkiego powrotu do zdrowia