Zleceniodawcy tylko prosili o portret Reszta zależała ode mnie
Obecnie nie mam prac "nierealnych" ale mam nowe zamówienia i obiecuję, że zastosuję techniki rysowania o których wspomniałem w poście poprzednim Dzięki i pozdrawiam
Rysowanie z natury, to obecnie jak dla mnie czarna magia... może dlatego, że jeszcze nie próbowałem?
Więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi - nie...ale postaram się to zmienić Lubię się rozwijać, nabywać nowych doświadczeń, umiejętności, więc na pewno spróbuję Pozdrawiam
Miałby ktoś polecić jakąś szkółkę internetową gdzie mógłbym zakupić brzozy pożyteczne 'Doorenbos'? U Kapiasów są po 40 zł za 180-200 cm i jak na razie nie znalazłem niższej ceny za takie rozmiary
to dobra cena za taka wielkość.na internecie prawie wszedzie tyle kosztuja.możesz poszukać po jakiś tańszych szkółkach w okolicy.ja np.w mojej okolicy mam taka stara i zapomniana szkolke i np.kupiłam tam wierzbę szczepiona na pniu za 10 ok.180cm,a blisko mojego domu musialabym zaplacic 40 zl.do kupna internetowego musisz jeszcze koszt wysyłki doliczyć i nie wiesz co ci przysla.pozdrawiam
Też tak teraz sądzę... szukałem po internecie i wszędzie powyżej 50 zł Trochę mnie dziwi, że stosunkowo tanio stoją te brzozy u Kapiasów, bo u nich tanio nie ma... cennik z internetu, ciekawe jak w rzeczywistości Zobaczymy wiosną