Hanuś dzięki cudny!!! dziś już słonecznie i cieplej, więc leń chyba powoli mija?, o ile był
dla ciebie kwitnąca wiśnia, ale piękna jest o tej porze a niebo było ciemne, lało bez przerwy, kopanie roślin makabra, no ale musiałam, aby przestoju nie robić
wyjątkowo szybko te brunery i kwitnienie też dzielę je sobie, ale pomysłu brak, gdzie wcisnąć, jednak one cieniolubne..
forsycję M. nie chce ciąć, więc niech sobie rośnie, połowa u sąsiada za murem, a razem z tamaryszkami i kaliną, fajnie wyglądają
Ania, popatrz, czyżby piers miał kwitnąć, tak wyglądało to u ciebie?
na pierwszym planie paulownia
Marzenko, zmierzyłam wczoraj, co 35 cm, czyli nie jest rzadko, rośliny się rozrosną, potrzebują czasu i miejsca..
z cięciem jeszcze nie wiem, może skoryguję ciut górę, choć czytałam i takie opinie hodowców, że cisy nie tnie się przez dwa lata, wiem, wygląda bałaganiarsko, ale dla roślin lepiej
przeczytałam cały wątek, więc chyba nie jest źle https://ogrodowisko.pl/watek/556-zywoploty-strzyzone-z-cisa
Co raz to bardziej uroczo! A wiśnia-miodzio z twarożkiem! No po prostu cu-dow-nie! Dzięki!
Biorę na pulpit, mogę?
Aniu, to co w środku ulegnie zmianie, ale na razie jest totalny chaos, dołuję rośliny, gdzie się da, potem będę porządkować
o to mi chodzi właśnie z tymi czyśćcami, odpadnie mi za każdym razem poprawianie kantów
super, ze twoja cieszy u sąsiadki
Byłaś tak zalatana, że żal mi cię było
Nadal czekam na ciebie, bo nawet nie dotknę się laurowiśni, bez praktycznych wskazówek z twojej strony, a że ja wzrokowiec, muszę to widzieć no i jeszcze domek obejrzysz i może coś mi podpowiesz
Agatko, liczę ze przez ten deszcz, nie padną mi rośliny, oby...
stąd tez usuwam rośliny, nie wszystkie rozpoznaję, a potem jak cisy już będą posadzone, znowu z nimi tu wrócę, ale się nakopię
posadziliśmy tu drugą magnolię parasolowatą, tzn przesadziliśmy....oj, kiedy ja doczekam ich kwitnienia? nawóz dostały, a kwitną czerwiec- lipiec http://majawogrodzie.tvn.pl/200,Magnolia-parasolowata,porada.html