Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 17:10, 08 sty 2016

Gardenarium napisał(a)

Pamiętam, mam na zdjęciach przecież

A jednak, bo w artykule ten styczen umknał pamietasz... papier nam dali do jedzenia, ha ha
Milka 17:11, 08 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
6 stycznia 2015, rok temu

Cieplejszybyl styczen poprzedni, i tu dowod
Milka 17:13, 08 sty 2016

hanka_andrus napisał(a)
Irenko, fajnie, że już jesteś. Nie fajnie, że po przejściach. Kuruj łapkę, masuj codziennie, co by do wiosny się zregenerowała!
Ogród pod śniegiem cudowny! I trudno wyróżnić jakąś jedną fotkę, bo wszystkie klimatyczne! U mnie śniegu niewiele, a w ogrodzie nie była, to nie wiem jak tam. Pocieszam się, że do 1 marca już tylko 52 dni! Co to jest?!

Migusiem minie. Już muszę szykować nasiona do wysiewów. Ale jeszcze nie galopem. Najpierw ziemia i doniczki, i wolny parapet!

No tak mi się trafilo...tak gadalismy z M., ze mnie od dziecka stale cos się przytrafia
Fajne masz podejscie, a te 52 dni zabrzmiało bardzo optymistycznie
Mimo ladnej bieli, czekam na kolory i zapachy, dzięki Hanus
Vicky 17:45, 08 sty 2016

Ale pięknie w tym Miłkowie! Udało Ci się wyczarować śliczne miejsce; oglądam wizytówkę i nie mogę oczu nacieszyć tą zielenią, tymi przytulnymi zakątkami i pełnymi rabatami. Rh cudowne i jak kolorowo na wiosnę - tak powinno być! Wszystkiego jest dużo, ale całość gra super Bajkowo u Ciebie, zazdraszczam pozytywnie; może wpadniesz do mnie z jakimiś radami?
Milka 17:47, 08 sty 2016

Vicky, dzieki za odwiedzinki i pochwaly, my ogrodnicy amatorzy bardzo się cieszymy, jak inni forumowicze doceniaja wykonana pracę lece do ciebie
chelll 17:54, 08 sty 2016

Milko, jacy amatorzy? Chyba Amatorzy, jeśli już! Jestem pełna uznania dla Waszej pracy i doświadczenia, a to już nie amatorszczyzna A przecież zaglądam do Waszego ogrodu od co najmniej roku. Pozdrawiam!
Milka 18:01, 08 sty 2016

Moze masz racje, to hobby jak zawod, tylko daje nieustannie radosc, nawet jak biel terazciesze się, źe zagladasz, dzieki wielkie
frezja 18:20, 08 sty 2016

Milka napisał(a)
Moze masz racje, to hobby jak zawod, tylko daje nieustannie radosc, nawet jak biel teraz

Zgadzam się )

Milka 18:22, 08 sty 2016

Dzieki
yolka 18:23, 08 sty 2016

Wspaniałą masz rodzine, gratuluję, a wnuczki zazdroszczę - u mnie same wnuki - 4, słownie: czterech.

Zima tez do mnie zawitała, nawet sporo popadało, szkoda, że nie przed mrozami. Jeśli chodzi o klimat w lepszej strefie mieszkasz, zawsze cieplej niz w głębi kraju, nie mówiąc o wschodzie. Fajną zimę udało ci się uchwycić na zdjęciach. Ja jutro zrobię jakiej foty, przyjechałam z pracy jak już ciemno było - paradoks taki, że w pracy z zimą walczę