Irenko, czy stipe mozna dzielic i przycinac? Nie moge sie doszukac tych informacji. Moja ladnie przezimowala i jest duza kepka i chcialabym z niej zrobic trzy
Ja też na pogodę czekam, pracusiu, jak ty lecisz z tą robotą jak rakieta
Trawki mają przepiękne fryzurki i wiosna widoczna Irenko, pełno maluszków, gdzie nie zaglądnę, u Ciebie zielono
Co to za sosenki na pierwszym zdjęciu, igiełki mają piękną zieleń i są takie gęściutkie?
Irenko, u mnie na s. 158 wypisałam drzewka, które na dziś typuje. Jakbyś mogła zerknać i opinię zostawić
Hmmm... no i nie wiem, dlaczego nie ma na mojej liście tamaryszka? Przecież to cudne drzewo! Patrząc na Twojego, nie można się nie zachwycać.
Ale fajne wspomnienia.....ale nam było wtedy miło i wesoło na tej całej naszej wyprawie.....a już u Irenki szczególnie, i psy Irenki nas zakceptowały - vide malutka "łobuzica" na rekach u mojej przyjaciółki która z nami wedrowała po cudnych miejscach...
Widzę że swoja wiosne nam pokazujesz, u ciebie zawsze wczesniej niz u nas....ale i do nas przyjdzie ..
Ja jeszcze w ogrodzie nic nie robiłam, dosłownie nic...moze w sobote cos pogrzebie, do tej pory było mi zimno w rece, wracam po zmroku a w wekendy zawsze cos wypada.
Czy mała psica twoja "wyrosła" z psocenie w ogrodzie, czy dalej psoci ?