Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Kasiek 00:21, 16 lut 2016

Ten tamaryszek to sen z powiek sciagaMoje takie malutkie jeszcze...ale bendom.
Madzenka 06:16, 16 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jaki cudny tamaryszek Ile lat już u Ciebie rośnie Irenko???

Sylwia dwie strony wcześniej Irenka napisała.
Anda 11:14, 16 lut 2016

Irenko, czy stipe mozna dzielic i przycinac? Nie moge sie doszukac tych informacji. Moja ladnie przezimowala i jest duza kepka i chcialabym z niej zrobic trzy

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 10:13, 17 lut 2016

Tamaryszkowe żywe ozdoby
Agania 10:17, 17 lut 2016

Milka napisał(a)
Mirelko, zaczęłam wcześnie, bo w dużym ogrodzie tej roboty full, miałam farta, bo pogoda dopisała

pograbione, rodkowa rabata i te pod murem w kondycji, teraz latanie z nawozem w kolejności

tu wycięte miskanty i rozplenice, bo cebulowe na potęgę idą
jeszcze poczyszczę, tawuły przycięte

Ja też na pogodę czekam, pracusiu, jak ty lecisz z tą robotą jak rakieta
Trawki mają przepiękne fryzurki i wiosna widoczna Irenko, pełno maluszków, gdzie nie zaglądnę, u Ciebie zielono

Co to za sosenki na pierwszym zdjęciu, igiełki mają piękną zieleń i są takie gęściutkie?
margaretka3 10:22, 17 lut 2016

Irenko, u mnie na s. 158 wypisałam drzewka, które na dziś typuje. Jakbyś mogła zerknać i opinię zostawić
Hmmm... no i nie wiem, dlaczego nie ma na mojej liście tamaryszka? Przecież to cudne drzewo! Patrząc na Twojego, nie można się nie zachwycać.
15:28, 17 lut 2016
Tamaryszek przewspaniały
Margarete 16:40, 17 lut 2016

Agania napisał(a)
Tamaryszkowe żywe ozdoby

Ale fajne wspomnienia.....ale nam było wtedy miło i wesoło na tej całej naszej wyprawie.....a już u Irenki szczególnie, i psy Irenki nas zakceptowały - vide malutka "łobuzica" na rekach u mojej przyjaciółki która z nami wedrowała po cudnych miejscach...
Margarete 16:43, 17 lut 2016

Widzę że swoja wiosne nam pokazujesz, u ciebie zawsze wczesniej niz u nas....ale i do nas przyjdzie ..
Ja jeszcze w ogrodzie nic nie robiłam, dosłownie nic...moze w sobote cos pogrzebie, do tej pory było mi zimno w rece, wracam po zmroku a w wekendy zawsze cos wypada.
Czy mała psica twoja "wyrosła" z psocenie w ogrodzie, czy dalej psoci ?

Pozdrawiam
Jana 17:25, 17 lut 2016

Ale wysprzątane pocieszam się, że u Ciebie wiosna w pełni a u mnie biegun...wstyd ale tamaryszka nie znałam