Nikita
14:41, 04 sty 2014
Piękny ogród, coraz bardziej kolorowy się robi, a galeria host imponująca. Prawdziwy kolekcjoner z Ciebie. Na dzień dzisiejszy twoje hostowe królestwo jest już pewnie większe – chwal się! Ja też od pewnego czasu (dokładnie 2 lata temu) zakochałam się w hostach. Z twojej listy mam tylko 8 odmian: Pearl lake, Patriot, Fire and Ice, Stiletto, Frances Williams, Gold Standard, Earth Angel, Morning Light
Oprócz tych wymienionych mieszkają u mnie jeszcze: Blue Diamond, Lancifolia, White Christmas, Shny Penny, Chantilly Lace, Love Pat, White Feather i najładniejsza w mojej kolekcji Striptease. Mam też jedną bezimienną, odziedziczyłam ją w spadku razem z działką i nie mogę dojść co to za odmiana (prawdopodobnie jakaś bardzo stara)
Ja często zaglądam na strony: www.funkia.pl; www.funkie.pl; www.ogrodywodne.pl i oczywiście www.cebulekwiatowe.pl z Częstochowy (oni sprzedają kłącza i ruszają luty/marzec)
Może kiedyś, jak już się rozrosną nasze hosty to wymienimy się odmianami.
Będę na pewno zaglądała do ciebie. Pozdrawiam
PS. Azorek i kocurek – urocze
Oprócz tych wymienionych mieszkają u mnie jeszcze: Blue Diamond, Lancifolia, White Christmas, Shny Penny, Chantilly Lace, Love Pat, White Feather i najładniejsza w mojej kolekcji Striptease. Mam też jedną bezimienną, odziedziczyłam ją w spadku razem z działką i nie mogę dojść co to za odmiana (prawdopodobnie jakaś bardzo stara)
Ja często zaglądam na strony: www.funkia.pl; www.funkie.pl; www.ogrodywodne.pl i oczywiście www.cebulekwiatowe.pl z Częstochowy (oni sprzedają kłącza i ruszają luty/marzec)
Może kiedyś, jak już się rozrosną nasze hosty to wymienimy się odmianami.
Będę na pewno zaglądała do ciebie. Pozdrawiam
PS. Azorek i kocurek – urocze