Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 20:30, 07 sty 2016

Tess napisał(a)
Lampy super! Płyty i lactobel też! (wydało się, że od końca czytałam)

He he...też tak czasami mam...cofam się najpier o 3 strony a potem o kilka kolejnych
Magda70 20:31, 07 sty 2016

WilczaGora napisał(a)
lampy maksiarskie !!!

dzięki!!!
Magda70 20:33, 07 sty 2016

beta napisał(a)
no, no, no...świetnie wyszła ta kuchnia ...ten lacobel pasuje u was ...penie bajzel był w trakcie?
Magda nie wiem co Ty na to, ale składam u Ciebie zamówienie na czarną lampę ...boska jest ...ale to wiesz

pozdr

no był lekki bajzel..zwlaszcza w trakcie wymiany sprzętu.
Ty z tą lampą poważnie?? Bo w razie wu nie ma problemu...ale ona by dotarla w lutym lub dopiero na wielkanoc...

Zastanawiasz się nad indukcją?? Ja wlasnie ceramiczną na indukcyjną zamieniłam... Jestem baaardzo zadowolona.
20:35, 07 sty 2016
Magda70 napisał(a)

Beton na półpietrze będzie....a jak nam się spodoba to na jednej scianie w kuchni.

Ja Domo nie mam...więc nie jestem na czasie
Dla mnie moze ta epoka przemijać...ja za modą raczej nie podążam...mam to co mi pasuje i się podoba. Wrorzyste tapety...czy też jak pisze Madżen - antyki - nie dla mnie choćby mi za darmo dawali.

ja też za trendami nie gonię ... zresztą są rzeczy które mi się bardzo podobają ale u innych

poczekam na efekty betonu ...ale jak szukałam czegoś co wyciszy mi pudło klatki schodowej znalazłam taki korek ...nigdy nie miałam w domu korka i nie planowałam mieć ...ale taki? ..kto wie

http://multiprodukt.pl/pl/p/Egen-Korek-Scienny-Woskowany-Odessa-Snow-600x300x3-mm/2994
Magda70 20:35, 07 sty 2016

makkasia napisał(a)
Magda przyleciałam do Ciebie aby jeszcze noworocznie pozdrowić i sprawdzić czy jest moc przed Berlinem !!! A tutaj takie cuda pokazujesz. bardzo mi się podobają te cuda mam nadzieję,że dzisiaj chłopaki za bardzo się nie zmęczą
ściskam i czekam na beton

Jest moc jest...
Chlopaki dali radę - prawie jakby rozgrzewkę mieli. Jutro też powinno pójść łatwo.

Szkoda tylko dziewczyn..ech...życie.
20:39, 07 sty 2016
Madzenka napisał(a)

Eee tam nie zgodzę sie. Minimalizm zawsze znajdzie swoich wyznawców. To szystko zalezy od preferencji. Jedni lubią antyki, inni kolory i tapety a inni minimalizm.
Madzia widziałaś w Holandii takie białe lampy? Bo Kare nie ma białych....

Lacobel wygląda znakomicie. Uwielbiam szkło w domu.

Marzenko... masz racje ...ile ludzi tyle stylów

a projektanci czy styliści muszą promować co akurat wymyślili...może akurat sprzedaż tapet spadła ..to promują je

leon60 20:42, 07 sty 2016

ja też nie lubieć tapet
Magda70 20:47, 07 sty 2016

eee_taam napisał(a)

ja też za trendami nie gonię ... zresztą są rzeczy które mi się bardzo podobają ale u innych

poczekam na efekty betonu ...ale jak szukałam czegoś co wyciszy mi pudło klatki schodowej znalazłam taki korek ...nigdy nie miałam w domu korka i nie planowałam mieć ...ale taki? ..kto wie

http://multiprodukt.pl/pl/p/Egen-Korek-Scienny-Woskowany-Odessa-Snow-600x300x3-mm/2994

No powiem Ci, że Wygląda dość ciekawie ten korek. I cena fajna.

Też tak mam , że coś mi się podoba u kogoś...ale u siebie tego nie widzę wlaśnie
Magda70 20:50, 07 sty 2016

leon60 napisał(a)
ja też nie lubieć tapet

Nie mam nic do tapet...zwłaszcza, że teraz jest bardzo dużo fajnych wzorów.

Mam nawet w przedpokoju na jednej ścianie Bialą w szarei ciemne napisy Oczywiście z Holandii przytargalam ją kilka lat temu
Juzia 20:59, 07 sty 2016

Ja tapet nie mam tylko w łazienkach i w kuchni
Chociaż nad kuchnią się kiedyś zastanawiałam