Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 11:14, 22 paź 2013

Rench napisał(a)
To i ja polecę

haha...skrzydeł wszystkie dostały...
Magda70 11:17, 22 paź 2013

ana_art napisał(a)
ja ją chyba mam drugi rok, była taka tyciulka, a w tym roku poszalała.
Jak myślisz to ona?

szukalam fotki z wiosny, ale nie mam nic wyraźnego, była taka lichutenka, że nie bylo co focić

oj zdecydowanie ona

znalazłam jeszcze taki carex jest bardzo podobny ale ma drobniejszy...i nie jest napisane jaki to niestety...a kusi mnie

Magda70 11:19, 22 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Oj napasłam oczęta i nabrałam ochoty na zimę Albo tylko na święta. Już czas pomyśleć o świątecznych wiankach i ozdobach Dzięki za kolejną fajną relację

Pozdrawiam serdecznie

dla mnie to przeginka aby z takim wyprzedzeniem ale cóż....też napasłam oczęta....baaa nawet zakupiłam co nie co

Pozdrówka Anita
Magda70 11:21, 22 paź 2013

noemi napisał(a)

Madziu dzięki za fotki ... buziak chiba bym mnie musieli siłą wyciągać z tego centrum ... wianki cudne , muszę na naszą giełdę się wybrać i kupić coś nowego , bo mi się mój już opatrzył ten po lewej stronie na pierwszym planie jest super ....

Ja latam po tych centrach jak wariatka...codziennie bym mogła
Zaraz jadę po ostatnie zakupy
A jutro powrót do domu....stety i niestety
magnolia 12:28, 22 paź 2013

Magda70 napisał(a)

Sesleria careuela to jedyna jaką tu znalazłam...dziś będzie moja

Niestety koniczynki Magnolio nie znalazłam...przykro mi

Dzięki Kochana za starania.
Napewno ją gdzieś dopadnę

Jeśli seslerie sa drogie możesz kupić mniej, bardzo łatwo przyrasta. Jesli spore są teraz, od razu podziel, jeśli małe, poczekaj do jesieni. Albo napisz do magnolii, wyślę Ci kilka ( albo nawet kilkanaście szt, teraz czy wiosną)
malkul 19:58, 22 paź 2013

MAdzia przyszłam potwierdzić to co Magnolia kiedys pisała że ta szerokolistna lawenda jest w Obi w szeciopakach wiosna. ja kupiłam na wiosnę i ejst cudna i to na 100% jest ta szerokolistna
Magda70 20:16, 22 paź 2013

magnolia napisał(a)

Dzięki Kochana za starania.
Napewno ją gdzieś dopadnę

Jeśli seslerie sa drogie możesz kupić mniej, bardzo łatwo przyrasta. Jesli spore są teraz, od razu podziel, jeśli małe, poczekaj do jesieni. Albo napisz do magnolii, wyślę Ci kilka ( albo nawet kilkanaście szt, teraz czy wiosną)

Magnolio, nie ma za co...i tak latalam po tych centrach więc nie był to żaden problem.

Najgorsze jest to, że rano kupiłam sobie 4 carexy i ML a po seslerie miałam wpaść wracając wieczorem z zakupów do drugiego ogrodniczego...i się okazało, że ten akurat do 18-stej był otwarty....buuuu ale się wściekłam!!!!
A wczoraj wieczorem byłam w innym centrum i do 21-ej było czynne...więc myślałam, że to drugie również...i mam za swoje...sesleri nie mam
Magda70 20:17, 22 paź 2013

malkul napisał(a)
MAdzia przyszłam potwierdzić to co Magnolia kiedys pisała że ta szerokolistna lawenda jest w Obi w szeciopakach wiosna. ja kupiłam na wiosnę i ejst cudna i to na 100% jest ta szerokolistna

Super...będę wiosną rozglądać się po OBI....mam lawendę ale dalej nie wiem jaka ona jest
Kondzio 20:20, 22 paź 2013

Widziałaś może takie tabliczki do pisani nazw roślin w miarę przystępnych cenach hi hi hi bo poszukuję tu ale tu są albo plastikowe a jak są inne to drogie a ja potrzebuje ich sporo
Magda70 21:07, 22 paź 2013

Kondzio...widzialam dużo, różnych ale na cenę nie zerknęłam bo nie byłam nimi zainteresowana.... Więc sorki...nie pomogę bo jutro o 7 wracam do Polski