Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Zielona 22:44, 20 lis 2013

ok - a opis dałaś jakiś?
Magda70 22:47, 20 lis 2013

Zielona napisał(a)
ni ma wysłałaś na pewno do mnie?

Ależ oczywiście....do Ciebie
Magda70 22:48, 20 lis 2013

Zielona napisał(a)
ok - a opis dałaś jakiś?

Haha...jakiś dałam...
Dziś już muszę spadać ale od jutra rana służę każdą informacją
Zielona 22:56, 20 lis 2013

Mam! Magda - obejrzałam, zasoby moje zaczynam przeszukiwać. Postaram się jutro podesłać Ci co nieco. Dobrej Nocy na dziś
Madzenka 06:43, 21 lis 2013

Jeju a co tu za tajemnice?
Modrzewie wyrzucasz????
Zielona 08:12, 21 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jeju a co tu za tajemnice?
Modrzewie wyrzucasz????

Widzisz, Madżen - ja Zielona ogrodowo jestem, ale urządzanie domu też zaczynałam od błądzenia jak dziecię we mgle I żeby móc urządzić sama - bez projektów i wielkich nakładów finansowych - wyedukowałam się, nagromadziłam przykładów maści wszelakiej, a teraz podsyłam Dziewczynom, bo akurat się remontują

A jeśli chodzi o modrzewie - to też jestem w szoku, bo dla mnie są znakiem rozpoznawczym Magdy ogrodu... ale... ja Zielona jestem...
Magda70 08:23, 21 lis 2013

Dzień dobry...modrzewi nie wyrzucam tylko oddam w dobre ręce prawdopodobnie bo znając to forum i mnie to sytuacja może się jeszcze zmienić

Dziewczyny, one jednak nie zdały egzaminu - dopóki były małe to tych igieł było też mało i to nie raziło tak bardzo ale w tym roku dały mi popalić...i doszliśmy z eMem do wniosku, że to był bład aby rosły w kamieniach.
M próbował wciągać odkurzaczem te igły ale kicha była. Dmuchawy do liści nie mam i nie będę kupować dla kilku modrzewi aczkolwiek też nie wiem czy zdałaby egzamin. Zbieranie tych igieł to też masakra.
Wieloszka kiedyś pisała, że ona rozkłada płachtę i trzęsie drzewkiem aby obsypać igły ale ja mam tam 9 drzewek i nie bardzo chce mi się nimi telepać..
Więc co?? Trzeba je chyba wymienić na inny model....
Magda70 08:46, 21 lis 2013

może nie zgnie...

http://timkok.nl/project/moderne-watertuin-spijkenisse/
beta 08:53, 21 lis 2013

Magda70 napisał(a)
może nie zgnie...

http://timkok.nl/project/moderne-watertuin-spijkenisse/

fajne to
Zielona 09:06, 21 lis 2013

Magda - inspiracja świetna.

Modrzewie rzeczywiście kłopotliwe na takiej powierzchni. Chociaż one piękne są... Może gdybyś je podcinała troszkę, to by było mniej? No ale... nadal będą... Ciekawe, co tam wymyślisz.

Ja przerzucam swoje przykłady i szukam czegoś na Twoje ściany. Odezwę się dzisiaj na pewno
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies