Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

boguslawa_ma... 15:01, 22 lis 2014

Miłej soboty wszystkim zaglądającym życzę
ewsyg 20:40, 22 lis 2014

Bogusiu, te róże są odmianowe i po 7 zł, to nie mogą być giganty. Wydaje mi się, że jak są z gołym korzeniem to lepiej, że są mniejsze. Takie łatwiej się przyjmują. Widzę trzy sztuki Jaką odmianę jeszcze zamówiłaś ? Mam nadzieję, że te nasze różyczki dadzą radę. Będziemy całą zimę trzymać za nie kciuki

Bogusiu, miłego weekendu życzę
boguslawa_ma... 20:52, 22 lis 2014

ewsyg napisał(a)
Bogusiu, te róże są odmianowe i po 7 zł, to nie mogą być giganty. Wydaje mi się, że jak są z gołym korzeniem to lepiej, że są mniejsze. Takie łatwiej się przyjmują. Widzę trzy sztuki Jaką odmianę jeszcze zamówiłaś ? Mam nadzieję, że te nasze różyczki dadzą radę. Będziemy całą zimę trzymać za nie kciuki

Bogusiu, miłego weekendu życzę

Ewa masz racje,tylko moje były bardzo wysuszone,musiały być dawno wykopane,
o wielkość nie chodzi ,wiadomo urosną,jak nie będzie mrozu to może sie ukorzenią chociaż o tej porze to było ryzyko.
2 kupiłam i koleżanka 2,a tej trzeci to ta sama róża,tylko chciałam pokazać jaki suchy jest ten pęd.
malgorzata_s... 21:42, 22 lis 2014

Bogusiu porządeczek pierwsza klasaTeraz już może być przerwa ogrodowa nie? Mam nadzieję że niezbyt długa Buziaki
Donia72 11:44, 23 lis 2014

Bogusiu miłej niedzieli życzę
siaaska 21:07, 23 lis 2014

Bogusiu dziekuje za odwiedzinki. Mnie długo na Ogrodowisku nie było to i na wątku nic sie nie działo... nic nie straciłaś
Co to się porobiło że w listopadzie tak róże pięknie kwitną. Moja pnąca tez miała jeszcze dużo pączków ale niestety zimny halny je wykończył i nacieszyłam się tylko pączkami... Oj byle do wiosny... Niech jak najszybciej przyjdzie
boguslawa_ma... 21:12, 23 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bogusiu porządeczek pierwsza klasaTeraz już może być przerwa ogrodowa nie? Mam nadzieję że niezbyt długa Buziaki

Ja też myślę że niedługo
boguslawa_ma... 21:12, 23 lis 2014

Donia72 napisał(a)
Bogusiu miłej niedzieli życzę

Dzięki
boguslawa_ma... 21:13, 23 lis 2014

siaaska napisał(a)
Bogusiu dziekuje za odwiedzinki. Mnie długo na Ogrodowisku nie było to i na wątku nic sie nie działo... nic nie straciłaś
Co to się porobiło że w listopadzie tak róże pięknie kwitną. Moja pnąca tez miała jeszcze dużo pączków ale niestety zimny halny je wykończył i nacieszyłam się tylko pączkami... Oj byle do wiosny... Niech jak najszybciej przyjdzie

A wiosną może jakieś spotkanie będzie
Kindzia 09:02, 24 lis 2014

Nie wiosną, tylko teraz Do czwartku jestem popołudniami w domu i w miarę wolna. Możesz przyjechać w któryś dzień? Do czwartku? Po południu?

Macham Bogusiu