Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

boguslawa_ma... 19:18, 20 kwi 2013

Kasiu to nie sa lilie to cesarska korona to było zdjęcie robione w poniedziałek moze dziś już kwitnie nie byłam dziś na działce robiłam zakupy bo mam komunie wnuka i chciałam coś kupić ale nic nie mam -na mnie i weszłam do castoramy i zrobilam zakupy

bogumila 19:22, 20 kwi 2013

...nie ma na mnie ale jest dla mnie...dobry wybór....
Kindzia 19:25, 20 kwi 2013

To dobrze Bo już w kompleksy wpadałam Że u mnie takie ledwo, ledwo, a u Ciebie takie wypasione lilie
Ale ładne zakupy! I jeszcze w moim ulubionym różowym kolorze są A konewka to ozdoba? Czy użytkowa też? Ładna!!!
Nas też komunia w pierwszą niedzielę maja czeka, siostrzeńca i chrześniaka zarazem
Maria667 21:33, 20 kwi 2013

Bogusiu!
Lilie jakie grubasy!
Aż miło popatrzeć. Ani się obejrzysz, jak zakwitną!
Nie mogłam się wiosny doczekać, a teraz bym chciała, zeby zwolniła, bo wszystko się tak szybko rozwija, kwitnie i przekwita ...
danuta_szwajcer 18:21, 21 kwi 2013

Bogusiu ale masz pąki na cesarkich koronach a u mnie chyba nie zakwitna takie jakies lebiody rosna Pozdrawiam
boguslawa_ma... 06:57, 23 kwi 2013

Moje wczorajsze dzieło

AgnieszkaW 07:17, 23 kwi 2013

Też zaglądam i kamienny kącik z dzbanem podziwiam - ładnie ci to wyszło. Ja też mam takie miejsce z dzbanem glinianym, z dzbanka u mnie "wylewa się" rozchodnik (potrzebuje bardzo malo wody i wytrzymuje takie warunki). Zimą był na zewnątrz pod dachem i nic mu się nie stało - ani dzban nie pękł, ani rozchodnik nie przemarzł. Serdecznie pozdrawiam
Ps
żabkę gipsową bym stamtąd zabrała (chyba że jest prawdziwa), za to dosadziłabym jakieś sucholubne trawki, np. kostrzewy
Ewa4 07:19, 23 kwi 2013

Bardzo ciekawą rabatę zrobiłaś i żaba piękna na niej podoba mi się.Jak już wszystko kwitnie ładnie u Ciebie .Konewka z pelargonią cudna.Pozdrawiam
boguslawa_ma... 07:32, 23 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Też zaglądam i kamienny kącik z dzbanem podziwiam - ładnie ci to wyszło. Ja też mam takie miejsce z dzbanem glinianym, z dzbanka u mnie "wylewa się" rozchodnik (potrzebuje bardzo malo wody i wytrzymuje takie warunki). Zimą był na zewnątrz pod dachem i nic mu się nie stało - ani dzban nie pękł, ani rozchodnik nie przemarzł. Serdecznie pozdrawiam
Ps
żabkę gipsową bym stamtąd zabrała (chyba że jest prawdziwa), za to dosadziłabym jakieś sucholubne trawki, np. kostrzewy

Agnieszko też tak myślałam o niebieskiej trawie nie wiem jak się nazywa taka niska muszę kupić tą żabe tak postawiłam narazie .trawkę muszę sadzić w doniczce bo tam nie ma ziemi tą rabate zrobilyśmy z kamyków bo jak była ziemia to brudziło cały taras i po deszczu zawsze musielyśmy myć (jeśli to można nazwać tarasem) może hoste wsadze o liściach niebieskich bo mam jeszcze jedną.
hanka_andrus 07:37, 23 kwi 2013

Super taras i otoczenie! Konewka z pelasią cudowna.Miłego dnia. Ja dzisiaj zostaję w domciu.