Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

Kindzia 21:28, 27 lut 2016

U nas, mimo szronu rano, w południe słonko świeciło i dość ciepło było. Sporo zrobiliśmy. Ciemiernik się wysiał Szukałam moich przebiśniegów, ale zniknęły gdzieś. Może po prostu nie kwitną jeszcze, a na skarpie je mam...i nie widzę najzwyczajniej
Kasik 09:43, 28 lut 2016

Niech mówią co chcą, ale mnie się śnieg z kwiatami nie komponuje. Wolę jak kwiatki kwitną zapowiadając ciepłe wiosenne dni, a nie śniegi.

Ranniki są super, bo takie mocno żółte i energetyczne. Takich kolorów nam potrzeba.
asta6265 10:26, 28 lut 2016

Oj tak zgadzam się z Kasią kolorków ogrodowych nam teraz potrzeba jak niczego na świecie - ale pierwsze zwiastuny już pięknie się prężą, to i wiosna coraz bliżej - pozdrawiam słonecznie
boguslawa_ma... 15:05, 28 lut 2016

Rumianka napisał(a)
Bogusiu, czy mogę już zabrać się za kształtowanie mojego jałowca...przypomnę, że na wzór pokazałaś mi swój taki piękny- kosz pałąkiem...

Kształtować można ,niech nabiera kształtów ,a latem przytniesz
boguslawa_ma... 15:07, 28 lut 2016

Kindzia napisał(a)
U nas, mimo szronu rano, w południe słonko świeciło i dość ciepło było. Sporo zrobiliśmy. Ciemiernik się wysiał Szukałam moich przebiśniegów, ale zniknęły gdzieś. Może po prostu nie kwitną jeszcze, a na skarpie je mam...i nie widzę najzwyczajniej

Nie martw się dostaniesz,tylko muszę zaznaczyć
boguslawa_ma... 15:09, 28 lut 2016

Kasik napisał(a)
Niech mówią co chcą, ale mnie się śnieg z kwiatami nie komponuje. Wolę jak kwiatki kwitną zapowiadając ciepłe wiosenne dni, a nie śniegi.

Ranniki są super, bo takie mocno żółte i energetyczne. Takich kolorów nam potrzeba.

Masz racje nie ma to jak słońce i kwitnące kwiatki,ale u nas pochmurno
boguslawa_ma... 15:27, 28 lut 2016

asta6265 napisał(a)
Oj tak zgadzam się z Kasią kolorków ogrodowych nam teraz potrzeba jak niczego na świecie - ale pierwsze zwiastuny już pięknie się prężą, to i wiosna coraz bliżej - pozdrawiam słonecznie

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam
Kindzia 15:46, 28 lut 2016

U mnie piszesz o pierwiosnkach, u siebie o przebiśniegach...już widocznie za bardzo Ci głowę zawróciłam...

Buziol
boguslawa_ma... 19:15, 28 lut 2016

Kindzia napisał(a)
U mnie piszesz o pierwiosnkach, u siebie o przebiśniegach...już widocznie za bardzo Ci głowę zawróciłam...

Buziol

Kasiu to ja jestem zakręcona oczywiście że przebiśniegi...przepraszam
21:10, 28 lut 2016
fotek wiosny nie masz jeszcze? w tym tygodniu może być słabo z wiosnę ale po za tydzień nadaja 15st na plus a w ogrodzie wszystko chyba oszaleje
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies