Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

hanka_andrus 20:47, 08 mar 2016

Piękne ciemierniki, i ranniki. Przy rannikach młodziutkie siewki jednoroczne. Będą kwiatki za 2 lata. Oprócz tych co już kwitną!

Pozostała wiosna też w pełnym rozkwicie.
Bogusiu, Ja zbieram takie niechciane w ogrodzie odpadki do reklamówek i wynoszę na osiedlowy śmietnik. Zwłaszcza po różach i berberysach. Innego wyjścia nie mam. Jak ogród podstawia pojemniki na śmieci, to przeważnie na odpadki gabarytowe lub po budowlane, a ognisk już nie wolno palić.
boguslawa_ma... 07:13, 09 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Piękne ciemierniki, i ranniki. Przy rannikach młodziutkie siewki jednoroczne. Będą kwiatki za 2 lata. Oprócz tych co już kwitną!

Pozostała wiosna też w pełnym rozkwicie.
Bogusiu, Ja zbieram takie niechciane w ogrodzie odpadki do reklamówek i wynoszę na osiedlowy śmietnik. Zwłaszcza po różach i berberysach. Innego wyjścia nie mam. Jak ogród podstawia pojemniki na śmieci, to przeważnie na odpadki gabarytowe lub po budowlane, a ognisk już nie wolno palić.

Haniu siewki przy rannikach są
U nas jest kontener na śmieci ale nie na odpady zielone,dlatego też podrzucamy pod blok,ale częśc palimy 70 róż to jest tych odpadów.
boguslawa_ma... 07:17, 09 mar 2016

dorkow0 napisał(a)
Witaj Bogusiu.
Wiosennie już u Ciebie. Kwiatuszki budzą się do słońca.
Owocowe już podcięłaś, u mnie M podcina.
No masz problem z tymi gałęziami. Bo ani takie na kompost, ani spalić. Nic, tylko pociąć w drobne i do worków. I zaś dodatkowa robota. Ale powinni zabrać panowie od śmieci.
Pozdrawiam serdecznie.

Owocowych nie było dużo,małe drzewko
Gałęzie chyba spalimy,albo trzeba ciąć na drobne i do worków,co roku ten sam problem
boguslawa_ma... 07:18, 09 mar 2016

eee_taam napisał(a)
a widzisz jak się poprawiłaś)) foty bieżące są

Zmotywowałaś mnie
Kindzia 09:13, 09 mar 2016

Cięłaś już róże Bogusiu? U mnie jeszcze w kopcach są...nawet nie myślę o cięciu jeszcze...nie boisz się, że Ci zmarzną? Ale może tam u Ciebie zacisznie bardziej, to im nic nie będzie...
bogumila 09:26, 09 mar 2016

Podglądam co u Ciebie...i widzę już łany...Byłam wczoraj u siebie...daleko mi jednak do wiosny...raczej po zimowo.Pozdrawiam
boguslawa_ma... 17:32, 09 mar 2016

Kindzia napisał(a)
Cięłaś już róże Bogusiu? U mnie jeszcze w kopcach są...nawet nie myślę o cięciu jeszcze...nie boisz się, że Ci zmarzną? Ale może tam u Ciebie zacisznie bardziej, to im nic nie będzie...

Może i trochę za wcześniej ,ale Mpróbował nowy sekator i tak mu to szło,że nie miałam sumienia mu przerwać,ja sekatorem mało robię bo ta ręka mnie boli.
Teraz jestem trochę nie czasowa jeżdżę z córką co dzień na rechabilitacje.
boguslawa_ma... 17:33, 09 mar 2016

bogumila_bienko napisał(a)
Podglądam co u Ciebie...i widzę już łany...Byłam wczoraj u siebie...daleko mi jednak do wiosny...raczej po zimowo.Pozdrawiam

Dzisiaj u nas też zimno i deszczowo
boguslawa_ma... 12:32, 12 mar 2016

Z jednego pomidorka przywiezionego z Grecji tyle wyszło,ale nie ma słońca i bardzo się wyciągnęły
boguslawa_ma... 12:43, 12 mar 2016

Halinko te brązowe gałązki przyciąć.