Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

hanka_andrus 20:30, 11 cze 2016

Bogusiu, ależ u Ciebie pięknie! Różyczki rozmaite i jakie ciekawe kolory, nawet wielokolorowe! Gratuluję!

A ostróżki jakie ogromne! Jestem pod wrażeniem.
boguslawa_ma... 21:08, 12 cze 2016

hanka_andrus napisał(a)
Bogusiu, ależ u Ciebie pięknie! Różyczki rozmaite i jakie ciekawe kolory, nawet wielokolorowe! Gratuluję!

A ostróżki jakie ogromne! Jestem pod wrażeniem.

Haniu róże ciągle dokupuję i tak mam niedosyt.
Kindzia 10:20, 13 cze 2016

Ta ostróżka z ciemną muchą też ładna, nie mam takiej...a może mam

Nie widać plam na listkach róż, zdrowe są. U swojej Acapelli w sobotę oberwałam parę plamistych liści, ale ona pod Alchymistem, słaby przewiew ma. Trzeba by było Amistarem opryskać, tylko, że nie mam kiedy...
boguslawa_ma... 11:59, 13 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Ta ostróżka z ciemną muchą też ładna, nie mam takiej...a może mam

Nie widać plam na listkach róż, zdrowe są. U swojej Acapelli w sobotę oberwałam parę plamistych liści, ale ona pod Alchymistem, słaby przewiew ma. Trzeba by było Amistarem opryskać, tylko, że nie mam kiedy...

Kasiu może będziesz miała z tych co ci kupiłam ,bo ja tez w ALDII kupowałam.
Widać,dzisiaj zrobię oprysk,ale czy to coś da
Kindzia 12:03, 13 cze 2016

boguslawa_madejska napisał(a)

Kasiu może będziesz miała z tych co ci kupiłam ,bo ja tez w ALDII kupowałam.
Widać,dzisiaj zrobię oprysk,ale czy to coś da

Musisz oberwać i wyrzucić wszystkie liście z plamami. Dopiero wtedy oprysk. Tylko nie po rozwiniętych kwiatach.
boguslawa_ma... 19:57, 15 cze 2016

Kindzia napisał(a)

Musisz oberwać i wyrzucić wszystkie liście z plamami. Dopiero wtedy oprysk. Tylko nie po rozwiniętych kwiatach.

Dziś oberwałam wszystkie chore liście ,miałam pryskać ale szła chmura myślałam że popada ,ale nic,sucho
Rumianka 20:09, 15 cze 2016

Bogusiu, Twój ogród jest chyba z gumy, że pomieścił tyle wspaniałych roślin i tyle przepięknego kwiecia...Miło spaceruje się w tak uroczym miejscu...Buźka...
boguslawa_ma... 20:14, 15 cze 2016

Rumianka napisał(a)
Bogusiu, Twój ogród jest chyba z gumy, że pomieścił tyle wspaniałych roślin i tyle przepięknego kwiecia...Miło spaceruje się w tak uroczym miejscu...Buźka...

U mnie to taki ,,jarmark''jest wszystko ,kwiaty i warzywa.
Pomidory
hanka_andrus 21:49, 15 cze 2016

Pomidory w gruncie! Wow! U mnie na nie nie mogę pozwolić. Długo jest zimna wiosna, a w sierpniu już zimne noce. Mus pod osłonami je prowadzić.

Bogusiu, powtórzę za klasykami: Pięknie masz w ogródku! I wszystkiego dużo: i warzyw i kwiatów! Gratuluję.

A pogoda nad morzem znośna, Ciepło, czasami popada, i jest ok.
boguslawa_ma... 21:18, 17 cze 2016

hanka_andrus napisał(a)
Pomidory w gruncie! Wow! U mnie na nie nie mogę pozwolić. Długo jest zimna wiosna, a w sierpniu już zimne noce. Mus pod osłonami je prowadzić.

Bogusiu, powtórzę za klasykami: Pięknie masz w ogródku! I wszystkiego dużo: i warzyw i kwiatów! Gratuluję.

A pogoda nad morzem znośna, Ciepło, czasami popada, i jest ok.

Haniu na pomidory zrobilyśmy folię ale pomidory zamiast na środku posadziłam z boku i były tak duże że tunel zlikwidowałam ale w tulelu zdrowe są.